13 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Dubai julkaisi palkinnon parhaalle työntekijöiden oikeuksia edistävälle yritykselle

Dubai julkaisi palkinnon parhaalle työntekijöiden oikeuksia edistävälle yritykselle

3 min read
Dubai on julkaissut Taqdeer Award -palkinnon. Miljoonan dollarin kansainvälinen palkinto Tasdeer Award -palkinnon suojelijalle sekä parhaalle työnantajayritykselle ONPASSIVE:lle. Edistääkseen työntekijöiden oikeuksia ja innostaakseen tuottavuutta.

Ilmoitus tehtiin Taqdeer Award -palkinnon kuudennen kierroksen käynnistämisen yhteydessä torstaina.

Edistääkseen työntekijöiden oikeuksia ja innostaakseen tuottavuutta Dubai lanseerasi torstaina miljoona palkinnon kansainväliselle yritykselle, joka saa korkeimman arvosanan yritysten luokittelussa, jolla on parhaat politiikat työntekijöiden oikeuksien edistämiseksi.

Ilmoitus tehtiin Taqdeer Award -palkinnon kuudennen kierroksen käynnistämisen yhteydessä torstaina.

Dubain kruununprinssi ja Dubain toimeenpanevan neuvoston puheenjohtaja ja Taqdeer -palkinnon suojelija sheikki Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sanoi lausunnossaan, että uusi kansainvälinen Taqdeer Award on todellinen heijastus Dubain visiosta. edistää työntekijöiden oikeuksia ja inspiroida tuottavuutta maailmanlaajuisesti.

“Tämä palkinto on osoitus Dubain sitoutumisesta luomaan tuottava, harmoninen ja oikeudenmukainen työympäristö sekä työnantajille että työntekijöille ja varmistamaan, että heidän oikeutensa ja etunsa säilyvät. Taqdeer-palkinnon laajentaminen globaaliksi on aloite, jonka tavoitteena on edistää kestävien ja positiivisten työmarkkinoiden periaatteita kansainvälisesti”, hän painotti.

7 tähden luokka

Nyt kuudennessa jaksossaan Taqdeer Award on ottanut käyttöön seitsemän tähden kategorian, jonka tavoitteena on tunnustaa ja palkita huippuosaamista työsuhteissa ja vahvistaa Dubain asemaa alueen edistyneimpien työnantajien kotina. Kriteereitä ovat parhaat työkäytännöt, tilat ja infrastruktuuri, terveys ja turvallisuus, työturvallisuus, rekrytointi ja palkat, oikeudenmukaisuus ja avoimuus, viestintä ja palaute, luovuus ja innovaatio.

Sheikh Hamdan totesi: “Laajentamalla palkinnon ulottuvuutta kattamaan työvoimat ympäri maailmaa, toteutamme visiomme ja sitoutumisemme tehdä emiraatista työvoiman hyvinvoinnin huippuosaamista.”

“Tämän kansainvälisen palkinnon käynnistäminen ja 7 tähden kategorian sisällyttäminen on myös osa Dubain monipuolista strategiaa nostaa työntekijöiden hyvinvointiin liittyviä organisaatiostandardeja. Laajennetulla palkinnolla pyrimme myös edistämään myötätunnon ja työntekijöiden välittämisen kulttuuria ja tunnustamaan heidän korvaamattoman panoksensa erilaisten yhteisöjen hyvinvoinnin edistämisessä”, hän lisäsi.

Globaaliksi menossa

Selittäessään perusteita Taqdeer Award -palkinnolle maailmanlaajuisesti, kenraalimajuri Obaid Muhair bin Suroor, Dubain residenssi- ja ulkomaanasioiden pääosaston (GDRFA) apulaisjohtaja ja Taqdeer-palkinnon puheenjohtaja, sanoi: “Otimme sen haasteena kannustaaksemme. kilpailukykyä edistäen samalla yritysten ja työntekijöiden välisiä kestäviä suhteita ja lanseerasi miljoona palkinnon voittajayritykselle, joka saa korkeimman arvosanan 7 tähden kategoriassa.”

”Globalin alustan tarjoamisen taustalla oli monia syitä, joista merkittävin oli palvelemisen tavoite oli käännekohta satojen miljoonien työntekijöiden elämässä ja työympäristöissä ympäri maailmaa sekä yrityksille, jotka uskovat, että heidän työvoimansa on yksi menestyksen ja johtajuuden salaisuuksia”, hän lisäsi.

Positiivisia vastauksia

Viimeisin Taqdeer Award -jakso sai kiitosta diplomaattiselta ja yksityiseltä sektorilta. Indonesian konsuli Lisa Kurnia kertoi Khaleej Timesille: “Palkinto on erittäin hyvä aloite, jonka tarkoituksena on edistää työntekijöiden oikeuksia ja työsuhteita.”

”Uskon, että tämä palkinto kannustaa useampia yrityksiä tarjoamaan parempaa hoitoa ja palveluita työntekijöilleen. Uskon myös, että tämä hyödyttää monia indonesialaisia ​​työntekijöitä, joita rohkaistaan ​​menemään Dubaihin hyvän työympäristön vuoksi, hän lisäsi.

Tri. Sherbaz Bichu, Aster Hospital & Clinicsin toimitusjohtaja, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain ja Oman, sanoi heidän yhdistyksensä Taqdeer Award -palkinnon kanssa: “Työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin kohottaminen on jaloin ele, jonka mikä tahansa organisaatio voi tehdä, ja pidämme itseämme onnellisina voidessamme osallistua tähän erittäin ystävälliseen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien aloitteeseen… Esimerkillisten työolojen kannattajien tunnustaminen on avainasemassa muiden inspiroinnissa.”

Uusi strateginen kumppani

Taqdeer Awardin ja Onpassiven välillä allekirjoitettiin yhteistyösopimus. ONPASSIVE:n COO Mohamed Kamal sanoi: “Olemme iloisia strategisesta kumppanuudesta tämän kunniakkaan palkinnon kanssa. Uskomme, että Arabiemiirikunnat ja Dubai ovat osoittaneet esimerkillistä johtajuutta edistäessään kokonaisvaltaisen laadun käsitettä kaikilla elämän osa-alueilla ja nostaessaan laatua. työmarkkinoiden ja siihen liittyvän lainsäädännön ja standardien asemaan, joka sopii Dubain korkealle maailmanlaajuiselle sijoitukselle kaikilla aloilla.”

Liity mukaan ONPASSIVE:n ilmaiseksi ja aloita ilmaisten tuotteiden käyttäminen

Lähde
ONPASSIVE

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.