23 huhtikuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Dubain suosituimmat IT-yritykset? Automaattinen Tienaaminen

Dubain suosituimmat IT-yritykset? Automaattinen Tienaaminen

3 min read
Kansainvälinen teknologia- ja innovaatiokeskittymä Dubaissa tarjoaa uniikkeja verkostoja asiakkaisiin. Tutustu Dubai Internet City:n ja ONPASSIVEEN

Tänä päivänä teknologia on läpäissyt lähes kaikki elämämme osa-alueet. Teknologia vaikuttaa jokaiseen elämämme osa-alueeseen matkapuhelimistamme huippumoderneihin tietokoneihimme ja kehittyneisiin teknisiin laitteihimme. Dubai on kaiken teknologisen ja innovatiivisen eturintamassa maailman ensimmäisen tekoälyministeriön perustamisesta kryptovaluuttojen ja metaverssin laillistamiseen.

Tämä tila ei kuitenkaan syntynyt nopeasti, kuten kaikki muutkin saavutukset. Se on seurausta jatkuvista pyrkimyksistä saada Dubai globaaliksi teknologiajohtajaksi ja valaisevaksi voimaksi digitaalisessa taloudessa, joka on tulevaisuuden talous. Puhumme tästä teknisestä räjähdyksestä tässä artikkelissa.

Dubai tietotekniikan keskuksena
Millainen mielikuva meillä on mielessämme, kun ajattelemme maailmanlaajuista teknologia- ja innovaatiokeskusta? Vilkas kaupunki, joka ei näytä nukuttavan yöllä, korkeat rakennukset ulottuvat taivaalle ja ihmiset liikkuvat. Dubai, maailmanlaajuinen teknologian keskus, tarjoaa vertaansa vailla olevia yhteyksiä, pääsyä asiakkaisiin ja infrastruktuuria, mikä parantaa kansainvälisten teknologiayritysten kilpailukykyä. Ja tietysti, ICT-yritysten pääkeskus Arabiemiirikunnissa on Dubai Internet City.

Dubai on tehnyt ihailtavaa työtä integroidakseen teknologian ja digitaalisen kudoksensa vuosien ajan, mikä on edistynyt merkittävästi tässä suhteessa. Ja kun asianmukaiset johtajat ja suunnitelmat ovat valmiina, kaupunki odottaa jo asukkailleen parempaa, onnellisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta tulevina vuosina, mikä motivoi edelleen muuta maailmaa.

Oikeudellisen ympäristön osalta Yhdistyneet arabiemiirikunnat hyväksyivät viime vuosina merkittäviä lainsäädännöllisiä muutoksia, jotka vauhdittivat kasvua useilla toimialoilla. Dubai Internet Cityn tavoitteena on sen perustamisesta lähtien vuonna 2000 ollut vakiinnuttaa asemansa kansainvälisten startup-yritysten ja uuden talouden yritysten huippukohteena. Saadakseen merkittäviä palkintoja pääomasijoittajat haluavat tehdä varhaisia ​​sijoituksia näihin klustereihin syntyneisiin yrityksiin.

Ja monia muita asioita, Dubai tunnetaan yhtenä maailmanlaajuisista IT-keskuksista. Kaupungin digitaalista vallankumousta ovat osaltaan edistäneet tuhannet IT-yritykset ja sijoittajat, jotka ovat vetäneet puoleensa kaupungin ylellistä elämäntapaa, kaunista arkkitehtuuria ja huipputeknologiaa viimeisen kymmenen vuoden aikana. IT-asiantuntijoille Dubai on nopeasti noussut haluttujen paikkojen listan kärkeen. Siitä huolimatta parhaan ohjelmistokehitysyrityksen valitseminen voi olla haastavaa, koska niitä on monia, jotka kaikki väittävät olevansa parhaita. Olemme kuitenkin koonneet listan alueen parhaista IT-yrityksistä, jotka tulevat olemaan merkittäviä osallistujia tulevina vuosina.

Parhaat IT-yritykset Dubaissa

  1. FirstBit Solutions
  2. IBM
  3. Google
  4. KNZ Solutions
  1. ONPASSIVE
    Johtava tekoälyohjelmistojen kehittäjä ONPASSIVE luo täysin itsenäisiä SaaS-sovelluksia monipuoliselle asiakaskunnalleen. Startup ONPASSIVE AI ratkaisee kaupallisia ja teknologisia ongelmia kilpailuedun, luovuuden ja uusien näkökulmien avulla. Yhtiön tavoitteena on vauhdittaa innovaatioita ja muuttaa yrityksiä strategian, suunnittelun, toteutuksen ja johtamisen avulla.

ONPASSIVE vapauttaa alaa muuttavien tekoälyteknologiaratkaisujen täyden potentiaalin, jota on helppo käyttää, mukauttaa ja skaalata, mikä mahdollistaa asiakkaidensa menestymisen täysin toisiinsa yhdistetyssä maailmassa. Kasvattaakseen asiakkaiden liiketoimintaa, yritys työskentelee heidän kanssaan asiakassuhteiden parantamiseksi, myynnin lisäämiseksi, uusien liiketoimintanäkymien havaitsemiseksi ja markkinoinnin tehokkuuden analysoimiseksi.

Liity tästä mukaan ilmaiseksi ONPASSIVE:n ja ota heti käyttöön ilmaisia tuotteita ja ratkaisuja.
Rekisteröitymällä saat omat kirjautumistunnukset ekosysteemiin, joilla saat käyttöösi ilmaiseksi tuotteita joilla säästät aikaa ja rahaa.

Lisäksi voit aloittaa automaattisen tienaamisen, valitsemalla itsesi tuotteiden myyjäksi, tämän jälkeen riittää kun hankit vähintään yhden maksullisen tuotteen ja saat heti seuraavan myynnin tapahtuessa ostamasi tuotteen hinnan takaisin ja seuraavista myynneistä 25% komissioita. Tuotemyynti, markkinointi ja asiakkaat sisältyvät tuohon mainittuun hintaan tällä hetkellä.

Tarkista rekisteröitymisen jälkeen ajantasaiset tiedot omasta ekosysteemistäsi.

Lähde
ONPASSIVE

3 thoughts on “Dubain suosituimmat IT-yritykset? Automaattinen Tienaaminen

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.