13 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Liity ilmaiseksi ja menesty tekoälyn avulla – Automaattinen Tienaaminen

Liity ilmaiseksi ja menesty tekoälyn avulla – Automaattinen Tienaaminen

3 min read
Liity ilmaiseksi mukaan ja aloita automaattinen tienaaminen. Rekisteröidy tänään, hanki tuote ja aloitat tienaamisen!

Tässä lyhyessä artikkelissa kerromme miten kuuluu toimia, miten liityt ilmaiseksi mukaan ja miten aloitat automaattisen tienaamisen.

Mukaan ilmaiseksi ja näin aloitat menestymisen

 • Vaihe 1
  Rekisteröidy ilmaiseksi
  Klikkaa tästä ja rekisteröidyt ilmaiseksi, lisäksi saat lompakkoosi pienen bonuksen.
  Rekisteröinnissä, laita nimi, sukunimi ja luo samalla itsellesi uusi O-Mail sähköpostiosoite sekä luo itsellesi salasana ja anna turvallisuussyistä vielä vaihtoehtoinen sähköpostiosoite. Nyt olet rekisteröitynyt.
 • Vaihe 2
  Tule jälleenmyyjäksi
  Rekisteröinnin jälkeen, valitse “become an affiliate” ja allekirjoita sopimus sähköisesti.
 • Vaihe 3
  Aloita menestyminen
  Hanki vähintään yksi maksullinen tuote “marketplace” kohdasta (esim. alla mainittu O-Connect ratkaisu) ja Automaattinen Tienaaminen kohdallasi on alkanut.

O-Connect hinta

Voit kokeilla tätä tuotetta ilmaiseksi 14 päivää

O-Connect maksaa nyt alussa vain 375 dollaria ($125*3) 3 kk paketilla ja ensimmäisellä myynnillä tienaat 100% komission ja seuraavista suorista myynneistä saa 25% komissioita.
Näiden lisäksi muita komissioita ja bonuksia saa ja niistä on ilmoitettu omassa ekosysteemin toimistossasi ja allekirjoittamassasi tuotesopimuksessa yhtiön ja itsesi välillä, sopimuksesi sisältö ei ole julkista tietoa eikä niitä voida jakaa muille.

Kun aktivoimme O-Connect 3 kuukauden pakettimme. Paketin kokonaisuudessaan maksaa meille jokaiselle 375 dollaria eli 125 dollaria kuukaudessa * 3

O-Connect maksaa etujen jälkeen sinulle tällä (28.8.2023) hetkellä:

Perustajat maksaa – 3kk paketista 143 dollaria

Uudet tulijat maksaa 3kk paketista 240 dollaria

Huomioi lause uudet tulijat, sillä tämä summa koskee sekä uusia tulijoita että niitä, jotka päättävät pysyä asiakkaina.

O-Connect komissiot:

Nyt kaikki, perustajat ja uudet tulijat saavat 100 % ensimmäisestä myynnistä riippumatta siitä, tapahtuuko ensimmäinen myynti uudelle tulijalle tai perustajalle. Tämä ensimmäisen myynnin komissio on 100% sama eli sama summa jonka itse maksoit.

Joten ensimmäisen myynnin komissio voi olla $143 jos maksaja on perustaja tai $240 (maksaja on ei-perustaja).

Seuraavista myynneistä kaikki, perustajat ja uudet tulijat saavat 25 % tulevista myynnistä riippumatta siitä, tapahtuuko myöhempi myynti uudelle tulijalle tai perustajalle.

Tarkista ylläolevat tiedot ONPASSIVE Ekosysteemistä ja omasta sopimuksestasi.

Yhteenveto

Yhteenvetona maksat 3 kk O-Connect käytöstä joko $143 tai $240 dollaria
Ensimmäinen myynti komissio on sama summa kuin maksamasi summa eli $143 tai $240
Seuraavien myyntien komissiot ovat 25%
Ps. Komissiot ovat dynaamisesti muuttuvia joten 3kk päästä voit joutua allekirjoittamaan uuden tuotesopimuksen uusimisen yhteydessä jossa komissioiden prosenttimäärät muuttuvat. Myös voi tulla uusia paketteja myyntiin, esim, kuukausimaksullinen paketti, 3kk paketti, puolen vuoden paketti ja vuosipaketti jne.
Lisäksi mainittujen komissoiden lisäksi on muita komissioita ja bonuksia jotka lukevat omassa tuotesopimuksessa.

Tarkista ylläolevat tiedot ONPASSIVE Ekosysteemistä ja omasta sopimuksestasi.

Miten tienaaminen tapahtuu?

 • Ekosysteemi myy tuotteita automaattisesti rekisteröityneille henkilöille ja lisäksi yhtiö hankkii liikennettä jolla potentiaalisia asiakkaita tulee kokoajan lisää. Osa sinun asiakkaista tulee tällä tavalla juuri sinulle kun olet ostanut ensin itse O-Connect tuotteen. Ostamalla tuotteen aktivoit omien komissioiden saapumisen ekosysteemin lompakkoosi. Samalla maksulla aktivoituu myös asiakashankinta.
 • Tuloja saat itsellesi siirrettyä muutamilla erilaisilla tavoilla, nämä kotiutustavat löytyvät ekosysteemin sisäpuolelta ja kaikki myynti on reaaliaikaista ja samoin komissioiden saaminen tapahtuu reaaliajassa.

Näin saat tienestit

Tienaaminen ja automaattinen tienaaminen ekosysteemin avulla ei ole mahdollista väärillä henkilötiedoilla, koska digitaalinen tunnistautuminen tulee olla hyväksytty ennen tulojen siirtoa.

 • Tuloja ei saa itselleen ilman digitaalista tunnistautumista. Joten rekisteröidy oikeilla henkilötiedoilla ja katso, että tiedot täsmää henkilöllisyystodistuksen tai passin tietojesi kanssa. Tekoäly tunnistaa sinut ja henkilöllisyystodistuksen/passin samanaikaisesti ja yhdistää ja päättää onko henkilö sama kuka väittää olevansa, jossain tilanteessa voidaan pyytää vielä erikseen todisteita kotiosoitteesta kuten sähkölasku tms.
 • Normaalitilanteessa rekisteröityneellä on 3 päivää aikaa suorittaa tunnistautuminen josta annetaan pieni bonus, 3 päivän jälkeen kaikki toiminnot tililtäsi lukitaan lukuunottamatta tunnistautumista, tällöin pääset tekemään vain digitaalisen tunnistautumisen. Hyväksytyn tunnistautumisen jälkeen tilisi vapautuu käyttöösi. Lopullisesti 10 päivän jälkeen tilisi poistetaan ekosysteemistä, ellei tunnistautumista ole suoritettu.
 • Yhtiö suorittaa tälläkin hetkellä ekosysteemin valetilien poistoja tietokannasta teknologioita hyödyntämällä.

  Tarkista ylläolevat tiedot ONPASSIVE Ekosysteemistä ja omasta sopimuksestasi.

  Jokainen on vastuussa omista veroista ja niiden maksamisesta. Käytä asiantuntijoiden apua verotusasioissa.

Seuraavat ainakin tulossa olevat tuotteet ovat tuotteet O-Desk ja O-Traffic

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.