23 huhtikuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Miten aloitat Automaattisen Tienaamisen? Automaattinen Tienaaminen

Miten aloitat Automaattisen Tienaamisen? Automaattinen Tienaaminen

2 min read
Aloita Automaattinen Tienaaminen: Rekisteröidy täälrtä ilmaiseksi ekosysteemiin ja osta O-Connect 90 päiväksi, maksa kortilla tai kryptoilla. Saat ensimmäisen myynnin jälkeen rahasi takaisin + 25% seuraavista myynneistä.

Kun ostat O-Connectin se maksaa vain 240 dollaria (90 päivän jakso) ja saat sen maksamasi rahan takaisin ekosysteemin lompakkoosi ensimmäisen myynnin tapahduttua ja seuraavista myynneistä saat 25%.
Yhtiö hoitaa tuotteen myymisen, joten yhtiö tekee kaiken työn.
Näin olet aloittanut automaattisen tienaamisen.

Kun seuraava maksullinen tuote tulee mahdolliseksi ostaa, osta tuote, vaikka et käytä sitä, näin toimimalla tienaat rahaa automaattisesti.

1.Rekisteröidy tästä ilmaiseksi ekosysteemiin ja teet tässä samalla itsellesi O-Mail sähköpostiosoitteen ja salasanan jolla pääset kirjautumaan ONPASSIVE ekosysteemiin.

2.Nyt aloittaaksesi automaattisen tienaamisen, paina “Become an affiliate” ja allekirjoita sopimuksesi sähköisesti esim. hiiren vasenta nappia painamalla voit “piirtää” allekirjoituksesi.

3.Tämän jälkeen mene “markkinapaikka” kohtaan ja osta itsellesi oma O-Connect 90 päiväksi, maksa kortilla nopeasti tai kryptoilla.

Tämän kertaoston jälkeen olet valmis vastaanottamaan asiakkaita “myyntiorganisaatioosi” automaattisesti ja sitä myötä saat komissioita näiden maksavien asiakkaiden ostoksista kunhan tarkistat, että olet myös klikannut Become an Affiliate eli “Ryhdy yhteistyökumppaniksi” ja allekirjoittanut sen linkin takana olevan NDAn eli salassapitosopimuksen (siellä näyttää lukevan “ilmoittamis- ja luottamuksellisuussopimus”). Jos sinulla näkyy jo tuo affiliate-linkki, niin kaikki on ok siltä osin. 

4.Kun ostat O-Connectin se maksaa 240 dollaria (90 päivän käyttö) ja saat sen maksamasi rahan takaisin ekosysteemin lompakkoosi ensimmäisen myynnin tapahduttua ja seuraavista myynneistä saat 25%.
Yhtiö hoitaa tuotteen myymisen ja asiakkaiden hankkimisen, joten yhtiö tekee kaiken työn.

Onnittelut, näin olet aloittanut automaattisen tienaamisen hankkimalla vain yhden maksullisen tuotteen.

Komissiot maksetaan tällä hetkellä suoraan pankkitilille tai voit siirtää ne omaan erilliseen kryptolompakkoon, palkitun kryptopörssin lompakon saat tästä linkistä ilmaiseksi.

Jos haluat kutsua muita mukaan liittymään ilmaiseksi, ekosysteemin yläosassa lukee oma “affiliate” linkkisi jonka voit jakaa eteenpäin. QR-koodit saatavilla ja käytössäsi on kätevä oma linkinlyhentäjä, jolla saat haluamasi linkin itsellesi.

Asiat ja tuotteiden hinnat kannattaa tarkastaa omasta ekosysteemistä jotta olet ajan tasalla.

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.