15 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Opas: Miten saat lisää asiakkaita tai faneja helposti? – Automaattinen Tienaaminen

Opas: Miten saat lisää asiakkaita tai faneja helposti? – Automaattinen Tienaaminen

3 min read

Miten saat lisää asiakkaita helposti. Asia on todella yksinketainen, käytä tekoälyä joka buustaa asiakasliikenteen uudelle tasolle, kerromme tämän selkokielellä juonipaljastuksen muodossa ja et tarvitse teknistä tietämystä menestymiseen.
Jos haluat käyttää siihen ilmaista sähköpostipalvelua, toimi näin, rekisteröidy itse tässä artikkelissa esiintyvän linkin kautta OMail sähköpostipalveluun.
Kun olet rekisteröitynyt, valitse itsesi become an affiliate, osta jokin maksullinen tuote ja jaa oma affiliate kutsulinkkisi muille ja hekin saavat rekisteröinnin yhteyessä valita itselleen ilmaisen OMail sähköpostiosoitteen. Kun asiakkaasi liittyvät mukaan niin jossain vaiheessa he ostavat myös maksullisia tuotteita tai palveluita ja kun he tulivat ilmaiseksi mukaan sinun linkkisi kautta, sinä tienaat jokaisesta ostosta komission aina kun he ostavat tai uudistavat maksullisen tuotteen tai palvelun. Toimintaperiaate on näin helppoa.

Käytätkö videomarkkinointia? Oletko YouTubettaja?

Tällä tavalla toimimalla saat lisää asiakkaita tai faneja videoneuvottelutyökalu OConnectin avulla, rekisteröidy ensin itse tässä artikkelissa esiintyvän linkin kautta mukaan ilmaiseksi ekosysteemiin, jossa saat käyttöösi ilmaisia tuotteita ja palveluita, tämän lisäksi valitse itsesi become an affiliate, osta OConnect webinar alusta itsellesi ja luo uusi webinar, jaa tämän luomasi webinarin kutsulinkki muille ja kun heidän pitää rekisteröityä mukaan ilmaiseksi jotta he pääsevät katsomaan videotasi ja saavat samalla ilmaisia tuotteita ja palveluita, he jotka tulivat katsomaan webinariasi linkkisi kautta, he voivat ostaa tulevaisuudessa jonkin maksullisen tuotteen tai tuotteita tai palveluita ja sinä saat komissioita joka myynnistä.

Konvertoi fanit asiakkaiksi

Tämä videomarkkinointi on paljon helpompi tapa kuin mennä tekemään ilmaiseksi satoja videoita YouTuben kautta ja jotta sitä kautta tienaisi edes vähän, tätä työtä tarvitsee tehdä todella paljon jotta saa omalle kanavalleen paljon katsojia ja YouTube kanavasi kasvaa tarpeeksi isoksi jotta voisit tienata edes vähän mainostuloja. Mutta tämä helpompi keino on OConnectin ja linkkisi kautta tullut asiakas tai fani lukittuu sinun organisaatioon linkkisi kautta ja pysyy asiakkaana ikuisesti, myös heidän jälkipolvensa kasvattavat organisaatiotasi. Kerran saatu asiakas tai fani on lukittu saavutus sinulle. Tässä mallissa tienaaminen ei lopu kun itse olet poissa kuvioista, voit jättää tilisi perheellesi tai jälkipolville perintönä ja he jatkavat siitä mihin itse jäit, menestymiseen ja tienaamiseen ei tule enää keskeytyksiä. Joten vaikein asia sinulla tässä asiassa on aloittaminen, kun sen olet tehnyt ja aloittanut menestymisen, olet muuttanut monen ihmisen elämän. Tässä mallissa vain yhdellä videolla voit hankkia todella ison menestystarinan ja vain muutamilla kympeillä.
Tuotteita ja palveluita tulee lisää tänä vuonna 2024 maaliskuusta alkaen. mm. OVerify tunnistautumisalusta ja seuraa tilannetta päivittäin omasta ekosysteemin kautta rekisteröitymisesi jälkeen.
Huomio: Helmikuun puolenvälin jälkeen korttimaksut ei enää toimi, menossa olevien muutosten vuoksi, voit maksaa Helmikuun aikana kryptoilla (voimassa toistaiseksi) tai odottaa maaliskuun puolelle jolloin tulee uusi korttimaksujen välittäjä 🙂 Tervetuloa mukaan!

Liity tästä mukaan ilmaiseksi

Free Guide: How to get more Customers or Fans easily?

This is our view on editorial content from our (Automaattinen Tienaaminen) point of view.
Check up-to-date information and news about your own Ecosystem.

Liity tästä mukaan ilmaiseksi

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.