22 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Palvelut ja edut – Automaattinen Tienaaminen

Palvelut ja edut – Automaattinen Tienaaminen

3 min read
Meidän kautta liittyminen Automaattiseen Tienaamiseen on turvallisin vaihtoehto asiakkaalle. Tiedät mitä kautta liityit ja saat suomalaiseen yritykseen yhteyden sen omilta sivuilta. Autamme myös vähävaraisia, maksuhäiriön ja luottotiedot menettäneitä ihmisiä, joita muut eivät halua palvella ja kohdella ihmisinä.

Meidän kautta liittyminen Automaattiseen Tienaamiseen on turvallisin vaihtoehto asiakkaalle.
Automaattinen Tienaaminen on suomalainen yritys. Asiakas liittyy tällöin suomalaisen yrityksen tarjoaman linkin kautta.
Asiakas tietää varmasti minkä tahon tarjoaman linkin kautta hän on liittynyt mukaan ONPASSIVE EkoSysteemiin.
Tällöin asiakas tietää ettei ole käyttänyt mitä tahansa epämääräistä linkin tarjoajaa. Näin kontakti on muodostettu asiakkaan ja meidän yrityksen välillä. Jos liittyy mukaan minkä tahansa linkin tarjoajan kautta, tällöin ekosysteemiin rekisteröitynyt asiakas ei saa mitenkään tietää kenen antaman linkin kautta hän on käytännössä liittynyt mukaan, eikä hänellä ole mitään mahdollisuutta ottaa yhteyttä linkin välittävään tahoon.

Yhteenveto linkin tiedoista
Linkin tarjoaja näkee omasta ekosysteemistä hänelle linkin kautta rekisteröityneen esim. henkilön nimen ja hänen sähköpostiosoitteen.
Liittyjä taas ei näe ekosysteemin kautta kenen linkkiä hän on käyttänyt, rekisteröityneen pitää tietää itse kenen tarjoaman linkin kautta hän on rekisteröitynyt ekosysteemiin.

Yhteydenotto

Asiakkaamme voivat ottaa yhteyttä yrityksemme tämän samannimisen verkkosivuston kautta jos he tarvitsevat apua.
Etusivulla on tarjolla yhteydenottotavat mm. sähköpostiosoitteemme ja pikaviestin esim. Whatsapp avulla. Otamme ekosysteemistä “O-Pal” viestimen käyttöön heti kun se on saatavilla.
Jos olette liittyneet Automaattiseen Tienaamiseen tarjoamamme linkin kautta, voimme vahvistaa asiakkuuden saatavilla olevasta datasta ja tämä on myös edellytys saada allaolevaa lisäpalvelua.

Automaattisen Tienaamisen lisäpalvelut vähävaraisille

Maksuhäiriöt tai luottotietojen menetys ei ole mikään este tälle palvelulle joten sitä ei tarvitse miettiä. Automaattisen Tienaamisen avulla pääset maksamaan velkasi nopeammin kuin uskotkaan.

Pyrimme auttamaan kaikkia vähävaraisia asiakkaita taloudellisesti jotta he voivat hankkia itselleen ensimmäisen maksullisen tuotteen jotta hekin voivat aloittaa Automaattisen Tienaamisen.
Heti kun maksujen välityspalvelut ovat siinä vaiheessa, että digitaalinen auttaminen taloudellisesti on mahdollistettu ekosysteemin toimintojen avulla.
Periaatteessa tarkoitus taloudelliseen auttamiseen ei ole se, että lennämme Lappiin ja tulemme koneellesi fyysisesti maksamaan maksun puolestasi. Joten keskitymme tähän taloudellisen puolen palveluun digitaalisten mahdollisuuksien avulla vaikka se ei olisi vielä suoraan mahdollista ekosysteemin avulla.

Tuotteiden hinnat

Maksullisten tuotteiden hinnat vaihtelee tuotekohtaisesti, näet ne hinnat itse ekosysteemistä, tarjolla tulee olemaan mm. kertamaksullisia tuotemaksuja, kuukausimaksullisia, neljännesvuosittaisia maksuja ja vuosimaksuja tai näiden variaatioita. Tarkista tilanne omasta ekosysteemistä.

ONPASSIVE:n oman asiakkaan menestys osasto (synonyymit: tuki, aspa jne.) auttaa kaikkia asiakkaita tuotteisiin liittyvissä asioissa. Mutta he eivät välitä rahaa jotta voisit maksaa vaikkapa ensimmäisen maksullisen tuotteen hinnan.

Koulutus, vinkit ja seminaarit

Tulemme ajan kuluessa tarjoamaan vinkkejä miten voit käyttää ONPASSIVE tuotteita tehokkaasti oman yrityksesi tai menestymisen boostaamiseksi esim. 10X.
Jos sinulla on tuote, palvelu tai keksintö autamme sinua saamaan lisää asiakkaita neuvojemme avulla.
Pidämme nämä kansainväliset koulutukset O-Connect palvelun kautta.

Kokemuksemme

Meillä on jo yli 4,5 vuoden kokemus miten tuotteita voi käyttää tehokkaasti tai miten voit buustata bisneksesi 10X esim. verrattuna siihen, että olet juuri vasta löytänyt tämän palvelun ja sivustomme.
Itse yrityksemme Automaattinen Tienaaminen Oy on perustettu vasta vuonna 2022
Olemme kuitenkin olleet mukana useissa sadoissa webinaareissa jo vuodesta 2019 alkaen ja olemme oppineet tuotteista tietoa ja käytäntöä useiden satojen tuntien edestä.
Olemme tienaamisen automatisoinnin teknologian pioneeri Suomessa. Tarjoamme myös ilmaisia vinkkejä, tarkoituksemme on saada sinut ensisijaisesti tienaamaan menestystä, jolloin sinä haluat tarjota tätä samaa mahdollisuutta muille ja opettaa heille miten homma tehdään automaattisesti ja miten sitä voi kaiken lisäksi buustata helpoilla vinkeillä. Autamme Sinua jotta sinä voit auttaa muita.

Näin aloitat
Vaikein asia on aloittaminen ja ryhtyä toimenpiteisiin. Jos et aloita, et voi koskaan saavuttaa menestystä.

Kuinka liittyä mukaan ilmaiseksi?

 • Vaihe 1
  Rekisteröidy ilmaiseksi
  Klikkaa tästä ja rekisteröidyt ilmaiseksi.
  Laita nimi, sukunimi, luo itsellesi uusi sähköpostiosoite sekä luo itsellesi salasana ja anna vaihtoehtoinen sähköpostiosoite.
 • Vaihe 2
  Tule jälleenmyyjäksi
  Rekisteröinnin jälkeen valitse “become an affiliate” ja allekirjoita sopimus sähköisesti.
 • Vaihe 3
  Aloita menestyminen
  Hanki itsellesi vähintään yksi maksullinen tuote “marketplace” kohdasta ja Automaattinen Tienaaminen kohdallasi on alkanut. Toista tämä vaihe muiden maksullisten tuotteiden kohdalla ja menestyt vieläkin nopeammin.
Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.