AUTOMAATTINEN MENESTYS TOIMII NÄIN

Tienaaminen tapahtuu helposti
Hankit itsellesi maksullisen tuotteen joka sisältää vaikka nettisivuihin liittyvät tuotteet ja palvelut, keksit nimen omille nettisivuillesi ja "lainaat" tämän nettisivusi yritykselle joka alkaa mainostaa omia tuotteita nettisivullasi, markkinoi sekä myy niitä ja sinä saat tästä menestystä.

Extra liikennettä on myös erikseen saatavissa jolla saat sivuillesi lisää potentiaalisia asiakkaita (kohdennettua liikennettä) ja tämä johtaa nettisivujesi kävijämäärän kasvuun ja sitä kautta lisää potentiaalisia asiakkaita.
"Lainaat" oman nettisivusi yrityksen käyttöön, yritys hoitaa työn ja saat tästä menestystä.
Tekoäly tekee nämä nettisivut puolestasi tai teet ne halutessasi itse käyttämällä O-Create, O-Domain ja O-Hosting tuotteita ja palveluita.

Mikäli sinulla on oma yritys joka tarjoaa tuotteita tai palveluja, voit ajaa yrityksesi nettisivuille liikennettä ONPASSIVE:n kautta jolloin saat oman yrityksesi nettisivuille lisää potentiaalisia asiakkaita joka johtaa siihen, että potentiaali yrityksesi oman tuloksen kasvamiseen nousee lisääntyneen liikenteen johdosta.

Sinun yrityksesi tuotteille ja palveluille ekosysteemissä on tarjolla myös mm. O-Mart markkinapaikka.
Yrityksesi voi päättää haluatteko myydä ympäri maailmaa vain pelkästään tietyssä maassa tai kaupungissa ekosysteemissä olevan tuotteen O-Tracker avulla joka mahdollistaa myynnin rajaukset tai myynnin vapauden.

Menestymisen helppo logiikka
Jokainen ihminen ja yritys käyttää tällä hetkellä vähintään 1-3 digitaalista tuotetta tai erillistä alustaa päivittäin.
Kaikki saavat meidän kautta nämä digitaaliset tuotteet sekä palvelut parempina ja tekoälyn ohjaamina versioina yhden kirjautumisen avulla sekä kaikki tuotteet toimivat saumattomasti keskenään.

Tulevaisuudessa kaikki ihmiset, yritykset jne. löytävät kaiken tarvitsemansa meidän kauttamme.


Menestymisen potentiaali on huikea, julkaisupäivänä meillä on internetissä heti noin 1,4 miljoonaa ONPASSIVE sivua jotka mainostavat ja myyvät yhtiön tuotteita ja palveluita.
Julkaisupäivästä lähtien nettisivuja tulee luonnollisesti lisää koska yhtiölle tulee lisää uusia asiakkaita ja nettisivujen määrä nousee kiihtyvällä vauhdilla.
Lisäksi nettisivusi ulkonäkö vaihtuu useammin kuin kerran viikossa.


Yleisellä tasolla idea
Jokainen julkaisupäivästä alkaen sisääntuleva asiakas, jälleenmyyjä jne. Saa itselleen jokaisesta tuotteesta oman kutsulinkin jolla voi kutsua muita liittymään ja käyttämään tuotteita ilmaiseksi, (ilmaisia, kokeiluversioita ja maksullisia tuotteita/palveluita on tarjolla) näiden kutsuttujen kaikista omista ostoista tulee "menestystä" sinulle vaikka et itse vielä omistaisi kyseistä ONPASSIVE tuotetta tai palvelua.
-Toisin sanoen olet vain jakanut omaa valitsemaasi tuotelinkkiä muille jotta muut pääsevät pitämään myös hauskaa.

Kun sinulla on jo kertynyt menestystä, voit näin maksaa "ekosysteemin" sisällä maksullisia tuotteita sekä palveluja ja lunastaa muut kertyneet saavutukset itsellesi.

Saat aina tuotemyynnistä "jotain" itsellesi kun olet jonkun maksullisen tuotteen ensin hankkinut itsellesi.

Jälleenmyyjä joka on hankkinut itselleen maksullisia tuotteita tai palveluja saa edun jolla tienaaminen muuttuu automaattiseksi ja yhtiö tekee kaiken raskaan työn puolestasi.

Kutsujana tienaat mukaan tulijoista "menestystä", samoin muut kutsujat voivat tienata menestystä kutsumalla muita mukaan.
Mukana olevat tienaavat näistä kutsutuista koska osa kutsutuista henkilöistä alkaanee käyttää jotain lukuisista maksullisista tuotteista tai palveluista sekä kutsuja tienaa aina menestystä jokaisesta reaaliaikaisesta myynnistä tai toistuvista tilausmaksuista.