O-Connect

O-Connect webinar- ja videoalustalla, saat tehtyä kaiken josta olet tähän mennessä voinut vain unelmoida.

 

O-Connect Ylivertaiset Huippuominaisuudet:
O-Connect Automaattinen käännöstoiminto.

O-Connect Muunna puhe tekstiksi.
O-Connect Taustamelun Automatisoitu vaimennus.

O-Connect Suoralinkit YouTube:n.
O-Connect Puhujan Automatisoitu tunnistus.

O-Connect Integroidut sisäiset linkit ulkopuolisiin verkko-osoitteisiin.
O-Connect Lähetä kutsut sähköposteihin.

O-Connect Ajasta tapahtumia.
O-Connect Viehättävät emojit chat keskusteluihin.
O-Connect Chat bot.

+Muita huippuominaisuuksia
 

Pääset luotettavimpaan AV-konferenssialustaan, joka on suunniteltu täydellisesti parhaiden ONPASSIVE Business Solution sisäänrakennettujen (AI, ML, IT, SaaS) työkalujen avulla.

Vertailu ZOOM Webinar hintoihin
ZOOM esimerkiksi 10000 henkilön pääsy ZOOM webinariin maksaa 60360€ per vuosi / per lisenssi.

 

ONPASSIVE:n O-Connect alustalla joka sisältää ylivertaisia ominaisuuksia.

ONPASSIVE O-Connect on paljon edullisempi muihin alustoihin verrattuna ja samalla maksulla pääset myös "jälleenmyyjänä" menestymään automaattisesti sekä saat pääsyn samalla kaikkiin muihin ONPASSIVE:n digitaalisiin tekoälyn ohjaamiin ekosysteemin tuotteisiin sekä palveluihin vain yhdellä kirjautumisella.
Omat datakeskukset, pilvipalvelut, some, email, domain, hosting, verkkokauppa jne.

Yritykset ja asiakkaat voivat ostaa myös O-Connect alustan erillisenä Stand Alone tuotteena yrityksen käyttöön tai asiakkaan omaan käyttöön, mutta tämä versio ei sisällä Automaattista Tienaamista.
Valitse jälleenmyyjä optio ONPASSIVE ekosysteemistä, jolloin automaattinen tienaaminen voi alkaa.


Esimerkki:

Kun pidät webinarin tai tapahtuman videoalustallamme, linkkiä käyttävät henkilöt lukittuvat antamien tietojen mukaisesti tekoälyn avulla Sinun Automaattisen Tienaamisen organisaatioosi ja kasvattaa organisaatiosi kokoa kun linkkiä käyttävät henkilöt päättävät itse tulla mukaan ONPASSIVE:n pitämään hauskaa ja kun he aloittavat itsekin Automaattisen Tienaamisen valitsemalla itsensä jälleenmyyjäksi, jolloin menestystä näistä kaikista ostoista tulee Sinun (kutsuja) organisaation hyväksi.

O-Connect tuotetta voi jokainen kokeilla tietyn ajanjakson ajan ja silloin käyttäjät rakastuvat tuotteeseen, hankkivat sen itselleen ja näistä hankinnoista tulee menestystä kutsujalle.

Jokainen asiakas, jälleenmyyjä jne. saa itselleen jokaisesta tuotteesta oman linkin jolla voi kutsua muita mukaan videoalustalle ilmaiseksi, näiden kutsuttujen kaikista hankinnoista tulee "menestystä" vaikka et itse vielä omistaisi kyseistä tuotetta tai palvelua. Olet vain jakanut omaa valitsemaasi tuotelinkkiä muille jotta muut pääsevät pitämään myös hauskaa. Yksikään menestyksen palanen ei mene kutsujalta ohi.

O-Connect tuotteessa ei ole mitään rajoituksia, samalla kululla voit kutsua ihmisiä seuraamaan webinaria, verkkoseminaaria, audio neuvotteluja, tuote-esittelyjä jne. tulee katsojia/kuuntelijoita sitten 200 henkilöä tai 15000 henkilöä jne.

Tämä on iso etu laatua, suorityskykyä ja arvoa ajatellen.
Kaikki kutsumasi katsojat/kuuntelijat näkevät ja kuulevat kaiken ilman häiriöitä tai ilman teknisiä haasteita, kaikki toimii heti ja aina.

Laatu ja ominaisuudet ovat asiat joka vie O-Connect julkaisupäivästä suoraan huipulle ihmisten ja yritysten ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi.

Esimerkki menestyksen lisäämisestä
Tähänkin riittää vain yksi webinarin pitäminen tai videon tekeminen videoalustalla.
Pitämällä webinari/verkkoseminaarin kutsujana pääset konvertoimaan kaikki kutsutut katsojat omaan organisaatioon.

Oletko YouTubettaja, vloggaaja..?
Sinun EI tarvitse tehdä joka päivä tai toistuvasti videoita saavuttaaksesi toivotun tulotason, josta maksetaan muilla alustoilla (Esim. YouTube) kaiken lisäksi liian vähän..
Tähän aitoon ja oikeaan Automaattiseen Tienaamiseen riittää meidän alustan avulla jopa vain yksi video jonka voit jakaa.

Menestyminen tapahtuu helposti
Seuraajat/katsojat tulevat Sinun organisaatioon ja kutsujana tienaat heistä menestystä, samoin seuraajasi tienaavat menestystä kutsumalla muita mukaan.
Muut tienaavat menestystä näistä kutsutuista koska osa kutsutuista henkilöistä alkanee käyttää jotakin lukuisista maksullisista tuotteista tai palveluista sekä kutsuja tienaa aina joka myynnistä menestystä ja jopa toistuvasti.
Oli se sitten tuotteen tai palvelun kertamaksu, kuukausitilaus, vuositilaus tms.
Menestyksen palaset tulevat aina jokaisesta reaaliaikaisesta myynnistä.


Esimerkiksi saman webinarin voi toistaa live tallenteena ja tulla itse lopussa paikalle (ei tarvetta toistaa samaa webinaria yhä uudestaan ja uudestaan) vastaamaan niihin kysymyksiin joihin chat bot ei ole osannut vastata.
Toisin sanoen kyseessä on LIVE tallenne.

Myy kursseja, koulutuksia tai pidä niitä ilmaiseksi
 

O-Cademy tuotteen kautta voi myös myydä näitä webinareja tai videoita myös maksullisina kursseina vaikka O-Cademyn kautta sekä tienata lisää menestystä itsellesi ja saada lisää asiakkaita omaan organisaatioosi sen lisäksi, että he maksoivat juuri Sinun maksullisesta kurssista tai he tulivat vain vaikkapa katsomaan ilmaista kurssia, näin he päätyvät kuitenkin mukaan sinun organisaation rakenteeseen.

Monikielisyys
Puhut yhdellä kielellä esityksessäsi ja teknologia kääntää sen tekstinä/audiona jopa kaikille kielille.

Näin helppoa se tienaaminen, menestyminen ja tulovirtojen monistaminen lopulta on joten..
 

Ilmoittaudu Liity Jälleenmyyjä Listalle Heti

Lue lisää ONPASSIVE:n Automaattisesta Tienaamisesta
Lue lisää ONPASSIVE:sta englanniksi.