HANKI MENESTYS AUTOMAATTISESTI

Jalkapallon World Cup 2022 mainoskampanja alkaa..

8
:
88
:
88
:
88

ONPASSIVE BeIN Sports Promo video

ONPASSIVE:ssa on tuotteita jotka muuttavat elämäsi pysyvästi.
 

1. Listalle liittymisen myötä saat julkaisupäivänä tiedon itsellesi listalle antamaan sähköpostiisi.

2. Sieltä omasta sähköpostistasi löydät linkin mm. oman uuden ilmaisen O-Mail sähköpostisi luomiseen.

3. Tällä uudella O-Mail sähköpostillasi pääset kirjautumaan ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin.

4. Ekosysteemissä saat käyttöösi ilmaiseksi myös uuden Sosiaalisen Median alustan O-Net.
Hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless.
Ilmainen linkinlyhentäjä O-Trim paljon muita tuotteita ja palveluita..
Kaikki tuotteet toimivat saumattomasti keskenään.
Laita nimi listaan HETI

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 
Sinun vuoro voittaa.

Katso myös Uutiset ja videot

Pikku blogi - Laaja blogi

Lähiviikkona ONPASSIVE antaa tuotelanseerauksen globaaleille markkinoille nyt ensin Ash Mufareh aikoo kutsua perustajat siihen, että sinä ja minä ne henkilöt, jotka osallistuvat ONPASSIVE:n ja uskon, että 85-95% perustajista tulee sisään ja aktivoi tilinsä, kun näin tapahtuu, tulemme silloin marraskuun 2022 loppuun ja silloin markkinointi todella alkaa, kun MM-kisat alkavat 20.11.2022
 

Ja kun näin tapahtuu, se tulee olemaan erittäin jännittävää aikaa ONPASSIVE:lle mutta se on vasta alkua, on jotain muutakin, ettei herra Mufareh ei ole puhunut meille siitä, että se on vielä suurempi ja kuuntelemalla O-Median henkilöitä, jotka ovat tulleet mukaan ja itse tekevät työtä, jota en voi kuvitella, mitä he tekevät, mutta se on suurempi kuin mikään, mitä olen koskaan nähnyt.

Ash tuli ja hän sanoi, että luulin tietäväni markkinoinnin, kunnes puhun näiden O-Media osastoon liittyneiden henkilöiden kanssa nyt tiedän, kuinka voimakas osasto se on nyt on ”peli päällä” ja se tapahtuu.

Tänään uskon, että tästä viikosta tulee erittäin suuri historiallinen viikko.
Luulen, että perustajat tulevat ONPASSIVE:n ja aktivoivat tilinsä tällä viikolla reippaasti siis alle 10 päivässä ja sitten siitä siirrymme suoraan ONPASSIVE:n markkinointiin globaaleille markkinoille.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen aika, jos olet henkilö, joka on ajatellut ONPASSIVE:sta jo kyllä. ONPASSIVE:ssa on tapa, jolla pääset sisään ja voit osallistua itsenäiseksi jälleenmyyjäksi ja pystyt osallistumaan ONPASSIVE:n.

Tiedän, monet ONPASSIVE perustajat ovat erittäin lahjakkaita, he ovat olleet verkossa jonkin aikaa, he ovat onnistuneet kehittämään bisnestä verkossa riippumatta siitä, myydäänkö tuotteita vai rakennetaanko tiimejä, he ovat erittäin menestyviä ja todella siisti asia ONPASSIVE:ssa on se, että yli viimeisen 3,5 – 4 vuoden aikana olemme kasvanut tavoilla, joita en koskaan odottanut, se on aivan massiivinen, se on yksisarvinen (eli miljardin arvoinen) yritys jo tänään.

Mutta ONPASSIVE:n ydinkonseptit  eivät ole muuttuneet, ja tämä on todella pelinvaihtaja niille henkilöille, jotka eivät ole vielä tulleet mukaan, mutta tulevat sisään ja tulevat "itsenäisiksi jälleenmyyjiksi" IT-tuotteille ja jatkavat sen tekemistä, mitä he ovat tehneet verkossa ennen ja menestyvät erittäin hyvin.

Taas ONPASSIVE:n kanssa, joka pystyy tuomaan ihmisiä sisään teknologian avulla ja kertomaan heille, että menestyt ajan myötä sekä onnistut se on edelleen ONPASSIVE:n tarkoitus.
Se mitä Ash Mufareh, Hyderabadin teknologiatiimi, O-Media -tiimi ja ONPASSIVE:n taloustiimi tekevät tänäänkin, tämä ei ole muuttunut.

Ja uskon, että se on niin ainutlaatuista, että ONPASSIVE antaa yksilöille mahdollisuuden tulla sisään ja tiedät, että menestyt ajan myötä.
Tiedän, että verkossa ei ole ketään, joka harjoittaa liiketoimintaa verkossa, joka voisi tehdä tällaisen samanlaisen lausunnon kuin ONPASSIVE ja lausunto on todella totuudenmukainen.

Joten kun katson ONPASSIVE:a mietin niitä henkilöitä, jotka todella alkavat katsoa ONPASSIVE:a vakavasti, nyt heidän korvansa kuuntelevat, koska he näkevät, mitä ONPASSIVE:ssa tapahtuu, kun katsot ONPASSIVE:a kokonaisuudessaan ainakin mitä tiedämme, ja uskon, että tiedämme vain noin 10 prosenttia siitä, mitä herra Mufareh on tehnyt, niin voimakas ONPASSIVE on ja se vain paranee, ja jos et ole tullut ONPASSIVE:n vielä mukaan.
Älä huolehdi siitä, kun tulemme globaaleille markkinoille ja julkaisemme tuotteet markkinoille, voit tulla sisään sekä tulla myös itsenäiseksi jälleenmyyjäksi IT-tuotteille ja saada kaikki ONPASSIVE:n edut, ne auttavat sinua rakentamaan liiketoimintaasi.

Ja vain hyvin nopeasti käyn läpi nämä käsitteet ja kerron  sinulle, mitä ONPASSIVE tekee jokaiselle yksilölle, joka osallistuu ONPASSIVE:n, ei vain sinulle, vaan henkilöille, jotka saatat tuoda organisaatioosi ja "tiimisi" ONPASSIVE:n.
Kun tulet mukaan ONPASSIVE:n, he rakentavat sinulle markkinointialustan, he kiinnittävät sen tekoälyyn (AI) ja siitä tulee 100-prosenttisesti automatisoitu ja kun siitä tulee 100% automatisoitu ja passiivinen, koska se alkaa ohjata liikennettä järjestelmän kautta organisaatioosi tuodakseen asiakkaita, kun asiakkaat tulevat mukaan ja katsovat tuotteita joita he haluavat ja kun asiakkaat käyttävät tuotteita, useimmat heistä aikovat tulla myös IT-tuotteiden itsenäisiksi jälleenmyyjiksi.

ONPASSIVE on 100% automatisoitu, ja siksi voimme taata ajan myötä, että jokainen henkilö, joka tulee ONPASSIVE:n tuote lanseerauksen jälkeen globaaleilla markkinoilla, tulevat itsenäiseksi jälleenmyyjäksi IT-tuoteille, jossa onnistut.

ONPASSIVE käsitykseni on muuttunut, ONPASSIVE on edelleen massiivinen tänään se ”peli” on alkanut.
Lanseeraamme globaaleille markkinoille nyt se ei siis tapahdu kuukausien päästä, se tapahtuu nyt ja käsitykseni ONPASSIVE:sta on juuri laajentunut tavoilla, joita et voi edes kuvitella, koska lahjakkuudet, jotka on lisäksi tullut ONPASSIVE:n, he ovat niin hyviä, että tunnet kaikki ONPASSIVE:sta Mr Mufarehista teknologia,media ja talousosastoille asti.
Perustajille tämä on valtava laaduen tae eri ihmisistä noissa eri paikoissa ONPASSIVE:a, mutta henkilöt, jotka tulivat rakentamaan ONPASSIVE:n he ovat uskomattomia ja saat mahdollisuuden tavata heidät ja puhua heidän kanssaan, ja he kertoivat sen meille kaikille, mitä he tekevät ja miten he tekevät sen.

Tänään ONPASSIVE on ehdottomasti vauhti päällä, jos käsityksesi oli hieman vinossa, et ollut aivan varma, mihin suuntaan mennä, tulet selvittämään lähipäivinä, että kyllä tämä on oikea paikka olla ja jossa rakentaa yritys, johon haluat osallistua mukaan, koska mitä tapahtuu paitsi nyt, mutta mitä tapahtuu seuraavien kolmen vuoden aikana tai 4,5,6 kuukauden päästä se tulee olemaan poikkeuksellista.

Ajattelin, että tulen ja puhun niille henkilöille, jotka ovat edelleen aidan takana, et aio olla siellä kovin kauan, olemme vauhti päällä ja lanseeraamme globaaleille markkinoille nyt.
Ei viikkojen ja kuukausien kuluttua, vaan nyt niin tule aloittamaan sitoutuminen ja löydät tavan missä tahansa oletkin, oletko menestynyt hyvin, saanut vähän menestystä tai et saanut menestystä ollenkaan.
Löydät tavan parantaa mitä olet tehnyt ja viet sen paikkoihin, joihin et koskaan uskonut voivasi ottaa sitä.

Joten nämä henkilöt toivottavat sinut aina tervetulleeksi osallistumaan ja jatkamaan kuuntelemista Ash Mufarehia seuraavien parin päivän aikana.
Tulen ja teen enemmän sisältöä ja olemme todella hyvässä paikassa, jos et ole vielä tiedostanut sitä, se on okei, tulet hyvin lyhyessä ajassa muutamassa päivässä ymmärtämään ja uskon, että näemme sisäpuolella huolehdi siitä, että sinulla on enemmän kuin hieno viikko tulossa hyvin nopeasti pidä silmäsi ja korvasi auki, se tulee olemaan erittäin siistiä.

Lue ONPASSIVE:sta lisää tästä

ONPASSIVE in English


Pikaohje, tarvitset ilmaisen O-Mail sähköpostiosoitteen päästäksesi sisään meidän ONPASSIVE:n ekosysteemiin ja tämän ilmaisen sähköpostin..
Saat ilmaisen huipputurvallisen sähköpostiosoitteen ennenkokemattomilla ominaisuuksilla tämän linkin kautta
ilmoittamalla nimesi listaan.
– Otamme yhteyttä listalle ilmoittautuneisiin (antamaasi sähköpostiin) julkaisu hetkinä ja pääset heti mukaan maailman kovimpaan juttuun ja ilmaiseksi.
Valmistaudu muuttamaan elämäsi parempaan suuntaan.