HANKI MENESTYS AUTOMAATTISESTI

Jalkapallon World Cup 2022 mainoskampanja alkaa..

8
:
88
:
88
:
88

ONPASSIVE BeIN Sports Promo video

ONPASSIVE:ssa on tuotteita jotka muuttavat elämäsi pysyvästi.
 

1. Listalle liittymisen myötä saat julkaisupäivänä tiedon itsellesi listalle antamaan sähköpostiisi.

2. Sieltä omasta sähköpostistasi löydät linkin mm. oman uuden ilmaisen O-Mail sähköpostisi luomiseen.

3. Tällä uudella O-Mail sähköpostillasi pääset kirjautumaan ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin.

4. Ekosysteemissä saat käyttöösi ilmaiseksi myös uuden Sosiaalisen Median alustan O-Net.
Hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless.
Ilmainen linkinlyhentäjä O-Trim paljon muita tuotteita ja palveluita..
Kaikki tuotteet toimivat saumattomasti keskenään.
Laita nimi listaan HETI

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 
Sinun vuoro voittaa.

Katso myös Uutiset ja videot

Pikku blogi - Laaja blogi

ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa.
ONPASSIVE ja BeIN Sports solmivat ensimmäisen kumppanuuden.
Tekoälyteknologiaan perustuva yritys ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa.

 

ONPASSIVE, ohjelmistokehitysyritys, joka rakentaa täysin itsenäisiä SaaS-tuotteita käyttämällä uusimpia tekoälyohjelmistoteknologioita globaaleille asiakkaille, on solminut kumppanuuden BeIN Sportsin kanssa tullakseen yhdeksi Qatarissa järjestettävän maailman suurimman urheilutapahtuman suoratoiston pääsponsoreista.
 

Yhteistyö perustettiin Promofixin kautta, joka on Menan alueen ainoa mainosmyyntiedustaja ja Libanonissa toimivan JGroupin digitaalinen tytäryhtiö. UEFA Champions League ja La Liga ovat kaksi suurimmista urheilutapahtumista, ja niitä lähettää yksinomaan BeIN Sports, alueen suurin urheilukanavaverkosto.
 

Ash Mufareh, ONPASSIVE:n perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi: "Lupasimme perustajillemme, ja kuten aina, ylitoimitamme. Qatarin valtava jalkapallofestivaali on yksi monista kansainvälisistä tapahtumista, joihin ONPASSIVE aikoo osallistua. Valmistaudumme ottamaan käyttöön joitakin voimakkaita ja luovimmat markkinointikampanjat, jotka yritys on koskaan tehnyt millä tahansa alalla. Aiomme vain voittaa."
 

Äskettäin ONPASSIVE avasi uuden pääkonttorinsa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, ja lanseerauksesta tiedotettiin ulkomarkkinointiin, joka alkoi Burj Khalifassa, jossa heidän toimistonsa sijaitsevat ja ulottuvat Dubain tunnetuille kaupunginosille.
 

"Liiketoimintamme on keskittynyt kehittämään ja toteuttamaan huippuluokan tekoälyteknologiaratkaisuja ja IT-kehityspalveluita, jotka sopivat eri kokoisille yrityksille. Ratkaisujemme käyttäjät varustetaan huipputeknologialla, ne torjuvat suurten kansainvälisten yritysten kilpailun. Kehittämme useita innovatiivisia kohteita tekoälyn avulla. Insinöörit, datatieteilijät ja tutkimuslaboratorioiden henkilökunta keksivät tapoja parantaa yrityksien tuottavuutta. Tuotteiden innovatiivinen suunnittelu ja perusteknologia tarjoavat monitasoista automaatiota, mikä mahdollistaa vertaansa vailla olevan digitaalisen muutoksen. Jokainen yritys tarvitsee keinotekoisia älykkyyttä, mutta kaikilla yrityksillä ei ole ollut resursseja kehittää, ylläpitää ja hyötyä tekoälystä sisäisesti. Kaikki yritykset, eivät vain suurimmat, voivat alkaa käyttämään tekoälyä", Mufareh sanoi.
 

"ONPASSIVEn ansiosta heidän yritystensä tehokkuus, kannattavuus ja tuottavuus lisääntyvät, kun heidän datansa linkitetään ja hyödynnetään ihmisten tukemiseksi työssä", hän lisäsi.
 

ONPASSIVE on osa ohjelmaa, joka sisältää TV-sitoutumismahdollisuudet, bränditietoisuuden ja näkyvyyden kaikilla BeIN Sports -kanavilla, pääsyn kaikkiin 64 otteluun, yli 70 miljoonaa TV-tilaajaa ja yli 40 miljoonaa sosiaalisen median fania ja seuraajaa globaalin mediajätin kanssa.
 

ONPASSIVE on tekoälyteknologiaan perustuva ekosysteemi, johon yli miljoona perustajaa yli 200 maasta luottaa ja jonka toimistot sijaitsevat neljällä pääalueella ympäri maailmaa vaikuttamassa globaaliin talouteen ja automatisoimaan digitaalisia ratkaisuja.

Katso ONPASSIVE BeIN Sports promo tästä

 

Lähde

Toinen Uutislähde

Liity Heti Julkaisulistalle tästä