8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 
ONPASSIVE Päivitys ja jalkapallon MM-kisat
2022-11-14 19:17 Lähiviikkona ONPASSIVE antaa tuotelanseerauksen globaaleille markkinoille nyt ensin Ash Mufareh aikoo kutsua perustajat siihen, että sinä ja minä ne henkilöt, jotka osallistuvat ONPASSIVE:n ja uskon, ...
ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa
2022-10-02 13:09 ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa. ONPASSIVE ja BeIN Sports solmivat ensimmäisen kumppanuuden. Tekoälyteknologiaan perustuva yritys ONPASSIVE on yksi maa...
Hoitajat Tienaavat Automaattisesti
2022-09-21 20:24 Hoitajat, hoitoala, terveydenhuolto Hoitajat alkaa tienaamaan Automaattisesti meidän avulla. Tienaa menestystä jolla toteutat unelmiasi. Löydät täältä listan johon voit ilmoittautua valmiiksi. Yhtiö h...
Menesty Seminaareilla Ikuisesti.
2022-09-20 16:52 Parhaan webinar alustan vertailu O-Connect webinar- ja videoalustalla, saat tehtyä kaiken josta olet tähän mennessä voinut vain unelmoida.   Muutamia O-Connect alustan ominaisuuksia: Automaattinen ...
Automaattisen Tienaamisen Suomi
2021-12-20 13:32 Jokainen joka maksaa tulevaisuudessa tuotemaksun, saa itselleen mm. seuraavat lisäedut: -Automaattinen menestys. -Automaattinen markkinointi. -Automaattinen asiakashankinta, sisältää myös rekrytoin...