8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 

Jokainen joka maksaa tulevaisuudessa tuotemaksun, saa itselleen mm. seuraavat lisäedut:

-Automaattinen menestys.

-Automaattinen markkinointi.

-Automaattinen asiakashankinta, sisältää myös rekrytoinnin.
-Automaattinen liikenne jne. kaikki on automatisoitu.
-Järjestelmä myy ja tekee kaiken työn Sinun puolesta ja sinä tienaat tästä menestystä.
-Järjestelmä toimii oletusasetuksilla niin, että se mainostaa ONPASSIVE:n omia IT tuotteita ja sinä saat tästä jatkuvasta myynnistä reaaliaikaisesti menestystä ja jopa toistuvasti.

 

Ihmiset menestyvät tietysti siksi kun muutkin haluavat käyttää markkinoiden parhaimpia tuotteita.
-Kaikki maksavat tuotteistamme mielellään yhden tuotteen aktivointimaksun kerran omasta taskusta.
-Välittömästi tuotteen aktivointimaksun jälkeen alat tienaamaan menestystä.
-Kaikki noin 5 miljardia ihmistä käyttävät nyt päivittäin 1-3 tuotetta tai palvelua, he löytävät siksi syyn tulla mukaan ONPASSIVE:n jossa he myös pääsevät itsekin menestymään.

 

-Kaikki (yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset jne.) myös säästävät rahaa kun ei tarvitse käyttää muiden kilpailijoiden tarjoamia erillisiä tuotteita, jotka ovat todella kalliita tuotteita ja palveluja pelkän rahastuksen muodossa, lisäksi kilpailijoiden tuotteet ja palvelut ovat usein heikkolaatuisia ja sisältävät paljon vanhentunutta teknologiaa.

 

ONPASSIVE tarjoaa kaikki ylivertaiset tekoälyn ohjaamat ja tarvittavat tuotteet sekä palvelut yhden sivuston kautta, kaikki tuotteet ja palvelut ovat saman katon alla yhden kirjautumisen takana. Ei enää erillisiä kirjautumisia eri alustoihin.
-Lisäksi varsin nopeasti tuotteen aktivointimaksun suorittamisen jälkeen tapahtuu vallankumouksellinen muutos, tällöin ONPASSIVE jakaa menestystä sinulle tuotteiden käytöstä ja jakaa menestystä vaikka et itse käyttäisi tuotteita. Tämä on nerokasta.

ONPASSIVE lisää tuotteita säännöllisesti lisää online toimistoomme sekä lisää ominaisuuksia säännöllisesti jo tälläkin hetkellä käytössämme oleviin tuotteisiin.

LIITY MUKAAN ONPASSIVE:n Suomi Listalle

LUE ONPASSIVE SUOMI INFO