8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 

Hoitajat, hoitoala, terveydenhuolto
Hoitajat alkaa tienaamaan Automaattisesti meidän avulla. Tienaa menestystä jolla toteutat unelmiasi. Löydät täältä listan johon voit ilmoittautua valmiiksi. Yhtiö hoitaa kaiken työn teknologian avulla.
Kun liitytte mukaan, niin julkaisupäivästä alkaen alatte tienaamaan automaattisesti menestystä, ilman työntekoa.

Tekoäly hoitaa tienaamisen. Eikä teidän tarvitse edes myydä mitään. ONPASSIVE hoitaa kaiken rasittavan työnteon.
Työnteosta saamanne käteen jäävän palkan lisäksi, tienaatte ONPASSIVE:n avulla menestystä automaattisesti jolla tulette toimeen paremmin kuin ennen ja tämä muutos on pysyvä.

Nyt on tärkeä hoitaa teille ensin Automaattisen Tienaamisen mahdollisuus joka on kaikkien saatavilla kansainvälisesti Marraskuussa 20.11.2022 paikkeilla.

Tulette huomaamaan ja näkemään ONPASSIVE sanan ja ONPASSIVE mahdollisuuden lähes joka puolella elämänne ympärillä (Televisio,lehdet, uutiset) ja silloin muistatte osan tästä blogi kirjoituksesta:
Hoitajat pääsevät Automaattisesti Tienaamaan.
Paino sanoilla Automaattinen Tienaaminen.

 

Listan löydät täältä johon voit ilmoittautua HETI valmiiksi ja otamme yhteyttä julkaisupäivänä.

Hoitajien pakottaminen työhön oli viimeinen niitti ja ihmisiä kuuluu auttaa ja se on meidän ja ONPASSIVE:n tehtävä nostaa ihmiskunta takaisin jaloille monella tapaa.

Ihmisten ei pitäisi muutenkaan joutua maksamaan kallista hintaa omasta terveydestä tai terveydenhuollosta.
Mutta tähän tulee myös muutos nopeammin kuin voitte käsittää. Muutos taustalla on kovaa.
Aiheena tekoälyn käyttö terveyteen ja terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa on aihe jota käsitellään täälläkin tulevaisuudessa. 

Tässä linkki Hoitajille Rahaa sivustoon

Tässä linkki Hoitajille Rahaa Facebook sivulle