September 29, 2023

Aloita menestyminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » O-Trim paras linkinlyhentäjä brändillesi

O-Trim paras linkinlyhentäjä brändillesi

2 min read
O-Trim (ONPASSIVE) paras linkinlyhentäjä. Luo lyhyitä brändiisi sopivia linkkejä statistiikan kera. Vinkin ja linkin tähänkin ONPASSIVE tuotteseen tarjoaa Automaattinen Tienaaminen Oy

O-Trim on ONPASSIVE:n luoma mukautettu URL-lyhentäjä. Sen avulla URL-osoite on helppo mukauttaa, jakaa, lähettää ja julkaista sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla. Työkalu on rikastettu ainutlaatuisella kyvyllä lyhentää tietyn verkkosivuston URL-linkkiä.

O-Trim on ONPASSIVE:n luoma mukautettu URL-lyhentäjä. Sen avulla URL-osoite on helppo lähettää, jakaa, lähettää ja julkaista sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla. Työkalu on rikastettu ainutlaatuisella kyvyllä lyhentää tietyn verkkosivuston URL-linkkiä.

Verkkosivuston URL-osoitteen mukauttamista O-Trimissä tarvitaan nykymaailmassa. Kohtaamme usein verkkosivustoja, joissa on pitkiä linkkien osoitteita, jotka joskus rikkoutuvat ja katoavat verkkosivustojen tietojen runsaudesta. Tässä O-Trim on kätevä ja saa työn tehtyä pienentämällä pitkän URL-osoitteen pieneksi. Se tarjoaa myös sujuvan siirtymisen käyttäjästä toiseen, joka lopulta johtaa sosiaalisen median aloitussivulle.

O-Trim seuraa rekisteröityjen käyttäjien luomia URL-osoitteita ja käyttää käyttäjän sijaintia. Se mahdollistaa myös aliaksen nimen lisäämisen lyhennetyn URL-osoitteen tunnistamiseksi ja auttaa käyttäjiä hakemaan alkuperäisen URL-osoitteen. Lisäksi O-Trim turvaa lyhennetyn URL-osoitteen lähettämällä sähköpostitodennuksen ulkopuolisille käyttäjille jaettavaksi, mikä lisää sen tehokkuutta ja käyttöä asiakaskunnan keskuudessa.

Pidä linkki lyhyenä ja yksinkertaisena

O-Trim on URL-lyhentäjä, joka voi olla erinomainen työkalu kaikille, jotka haluavat lyhentää linkkejä sosiaaliseen mediaan ja muihin sovelluksiin. O-Trimin avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja lyhyitä linkkejä mm. oman yrityksen brändiin. Se mahdollistaa myös jo luotujen linkkien muokkaamisen, mitä kaikki lyhennystyökalut eivät tarjoa.

Ominaisuuksia:

Helppo pääsy ja parannettu suorituskyky

Lyhennä pitkä URL-osoite

Lisää nimi lyhennetylle URL-osoitteelle

Seuraa menneitä linkkejä ja lisää nimi menneille linkeille

Vastaa tukeen liittyviin kyselyihin helposti

Hae ja löydä URL-osoitteelle aliasnimi
..Ja paljon muuta


Liity tästä mukaan ilmaiseksi ja käytä ilmaisia ratkaisuja

1 thought on “O-Trim paras linkinlyhentäjä brändillesi

Leave a Reply

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.