8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 

Lähiviikkona ONPASSIVE antaa tuotelanseerauksen globaaleille markkinoille nyt ensin Ash Mufareh aikoo kutsua perustajat siihen, että sinä ja minä ne henkilöt, jotka osallistuvat ONPASSIVE:n ja uskon, että 85-95% perustajista tulee sisään ja aktivoi tilinsä, kun näin tapahtuu, tulemme silloin marraskuun 2022 loppuun ja silloin markkinointi todella alkaa, kun MM-kisat alkavat 20.11.2022
 

Ja kun näin tapahtuu, se tulee olemaan erittäin jännittävää aikaa ONPASSIVE:lle mutta se on vasta alkua, on jotain muutakin, ettei herra Mufareh ei ole puhunut meille siitä, että se on vielä suurempi ja kuuntelemalla O-Median henkilöitä, jotka ovat tulleet mukaan ja itse tekevät työtä, jota en voi kuvitella, mitä he tekevät, mutta se on suurempi kuin mikään, mitä olen koskaan nähnyt.

Ash tuli ja hän sanoi, että luulin tietäväni markkinoinnin, kunnes puhun näiden O-Media osastoon liittyneiden henkilöiden kanssa nyt tiedän, kuinka voimakas osasto se on nyt on ”peli päällä” ja se tapahtuu.

Tänään uskon, että tästä viikosta tulee erittäin suuri historiallinen viikko.
Luulen, että perustajat tulevat ONPASSIVE:n ja aktivoivat tilinsä tällä viikolla reippaasti siis alle 10 päivässä ja sitten siitä siirrymme suoraan ONPASSIVE:n markkinointiin globaaleille markkinoille.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen aika, jos olet henkilö, joka on ajatellut ONPASSIVE:sta jo kyllä. ONPASSIVE:ssa on tapa, jolla pääset sisään ja voit osallistua itsenäiseksi jälleenmyyjäksi ja pystyt osallistumaan ONPASSIVE:n.

Tiedän, monet ONPASSIVE perustajat ovat erittäin lahjakkaita, he ovat olleet verkossa jonkin aikaa, he ovat onnistuneet kehittämään bisnestä verkossa riippumatta siitä, myydäänkö tuotteita vai rakennetaanko tiimejä, he ovat erittäin menestyviä ja todella siisti asia ONPASSIVE:ssa on se, että yli viimeisen 3,5 – 4 vuoden aikana olemme kasvanut tavoilla, joita en koskaan odottanut, se on aivan massiivinen, se on yksisarvinen (eli miljardin arvoinen) yritys jo tänään.

Mutta ONPASSIVE:n ydinkonseptit  eivät ole muuttuneet, ja tämä on todella pelinvaihtaja niille henkilöille, jotka eivät ole vielä tulleet mukaan, mutta tulevat sisään ja tulevat "itsenäisiksi jälleenmyyjiksi" IT-tuotteille ja jatkavat sen tekemistä, mitä he ovat tehneet verkossa ennen ja menestyvät erittäin hyvin.

Taas ONPASSIVE:n kanssa, joka pystyy tuomaan ihmisiä sisään teknologian avulla ja kertomaan heille, että menestyt ajan myötä sekä onnistut se on edelleen ONPASSIVE:n tarkoitus.
Se mitä Ash Mufareh, Hyderabadin teknologiatiimi, O-Media -tiimi ja ONPASSIVE:n taloustiimi tekevät tänäänkin, tämä ei ole muuttunut.

Ja uskon, että se on niin ainutlaatuista, että ONPASSIVE antaa yksilöille mahdollisuuden tulla sisään ja tiedät, että menestyt ajan myötä.
Tiedän, että verkossa ei ole ketään, joka harjoittaa liiketoimintaa verkossa, joka voisi tehdä tällaisen samanlaisen lausunnon kuin ONPASSIVE ja lausunto on todella totuudenmukainen.

Joten kun katson ONPASSIVE:a mietin niitä henkilöitä, jotka todella alkavat katsoa ONPASSIVE:a vakavasti, nyt heidän korvansa kuuntelevat, koska he näkevät, mitä ONPASSIVE:ssa tapahtuu, kun katsot ONPASSIVE:a kokonaisuudessaan ainakin mitä tiedämme, ja uskon, että tiedämme vain noin 10 prosenttia siitä, mitä herra Mufareh on tehnyt, niin voimakas ONPASSIVE on ja se vain paranee, ja jos et ole tullut ONPASSIVE:n vielä mukaan.
Älä huolehdi siitä, kun tulemme globaaleille markkinoille ja julkaisemme tuotteet markkinoille, voit tulla sisään sekä tulla myös itsenäiseksi jälleenmyyjäksi IT-tuotteille ja saada kaikki ONPASSIVE:n edut, ne auttavat sinua rakentamaan liiketoimintaasi.

Ja vain hyvin nopeasti käyn läpi nämä käsitteet ja kerron  sinulle, mitä ONPASSIVE tekee jokaiselle yksilölle, joka osallistuu ONPASSIVE:n, ei vain sinulle, vaan henkilöille, jotka saatat tuoda organisaatioosi ja "tiimisi" ONPASSIVE:n.
Kun tulet mukaan ONPASSIVE:n, he rakentavat sinulle markkinointialustan, he kiinnittävät sen tekoälyyn (AI) ja siitä tulee 100-prosenttisesti automatisoitu ja kun siitä tulee 100% automatisoitu ja passiivinen, koska se alkaa ohjata liikennettä järjestelmän kautta organisaatioosi tuodakseen asiakkaita, kun asiakkaat tulevat mukaan ja katsovat tuotteita joita he haluavat ja kun asiakkaat käyttävät tuotteita, useimmat heistä aikovat tulla myös IT-tuotteiden itsenäisiksi jälleenmyyjiksi.

ONPASSIVE on 100% automatisoitu, ja siksi voimme taata ajan myötä, että jokainen henkilö, joka tulee ONPASSIVE:n tuote lanseerauksen jälkeen globaaleilla markkinoilla, tulevat itsenäiseksi jälleenmyyjäksi IT-tuoteille, jossa onnistut.

ONPASSIVE käsitykseni on muuttunut, ONPASSIVE on edelleen massiivinen tänään se ”peli” on alkanut.
Lanseeraamme globaaleille markkinoille nyt se ei siis tapahdu kuukausien päästä, se tapahtuu nyt ja käsitykseni ONPASSIVE:sta on juuri laajentunut tavoilla, joita et voi edes kuvitella, koska lahjakkuudet, jotka on lisäksi tullut ONPASSIVE:n, he ovat niin hyviä, että tunnet kaikki ONPASSIVE:sta Mr Mufarehista teknologia,media ja talousosastoille asti.
Perustajille tämä on valtava laaduen tae eri ihmisistä noissa eri paikoissa ONPASSIVE:a, mutta henkilöt, jotka tulivat rakentamaan ONPASSIVE:n he ovat uskomattomia ja saat mahdollisuuden tavata heidät ja puhua heidän kanssaan, ja he kertoivat sen meille kaikille, mitä he tekevät ja miten he tekevät sen.

Tänään ONPASSIVE on ehdottomasti vauhti päällä, jos käsityksesi oli hieman vinossa, et ollut aivan varma, mihin suuntaan mennä, tulet selvittämään lähipäivinä, että kyllä tämä on oikea paikka olla ja jossa rakentaa yritys, johon haluat osallistua mukaan, koska mitä tapahtuu paitsi nyt, mutta mitä tapahtuu seuraavien kolmen vuoden aikana tai 4,5,6 kuukauden päästä se tulee olemaan poikkeuksellista.

Ajattelin, että tulen ja puhun niille henkilöille, jotka ovat edelleen aidan takana, et aio olla siellä kovin kauan, olemme vauhti päällä ja lanseeraamme globaaleille markkinoille nyt.
Ei viikkojen ja kuukausien kuluttua, vaan nyt niin tule aloittamaan sitoutuminen ja löydät tavan missä tahansa oletkin, oletko menestynyt hyvin, saanut vähän menestystä tai et saanut menestystä ollenkaan.
Löydät tavan parantaa mitä olet tehnyt ja viet sen paikkoihin, joihin et koskaan uskonut voivasi ottaa sitä.

Joten nämä henkilöt toivottavat sinut aina tervetulleeksi osallistumaan ja jatkamaan kuuntelemista Ash Mufarehia seuraavien parin päivän aikana.
Tulen ja teen enemmän sisältöä ja olemme todella hyvässä paikassa, jos et ole vielä tiedostanut sitä, se on okei, tulet hyvin lyhyessä ajassa muutamassa päivässä ymmärtämään ja uskon, että näemme sisäpuolella huolehdi siitä, että sinulla on enemmän kuin hieno viikko tulossa hyvin nopeasti pidä silmäsi ja korvasi auki, se tulee olemaan erittäin siistiä.

Lue ONPASSIVE:sta lisää tästä

ONPASSIVE in English


Pikaohje, tarvitset ilmaisen O-Mail sähköpostiosoitteen päästäksesi sisään meidän ONPASSIVE:n ekosysteemiin ja tämän ilmaisen sähköpostin..
Saat ilmaisen huipputurvallisen sähköpostiosoitteen ennenkokemattomilla ominaisuuksilla tämän linkin kautta
ilmoittamalla nimesi listaan.
– Otamme yhteyttä listalle ilmoittautuneisiin (antamaasi sähköpostiin) julkaisu hetkinä ja pääset heti mukaan maailman kovimpaan juttuun ja ilmaiseksi.
Valmistaudu muuttamaan elämäsi parempaan suuntaan.