8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 

ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa.
ONPASSIVE ja BeIN Sports solmivat ensimmäisen kumppanuuden.
Tekoälyteknologiaan perustuva yritys ONPASSIVE on yksi maailman suurimman urheilutapahtuman pääsponsoreista Qatarissa.

 

ONPASSIVE, ohjelmistokehitysyritys, joka rakentaa täysin itsenäisiä SaaS-tuotteita käyttämällä uusimpia tekoälyohjelmistoteknologioita globaaleille asiakkaille, on solminut kumppanuuden BeIN Sportsin kanssa tullakseen yhdeksi Qatarissa järjestettävän maailman suurimman urheilutapahtuman suoratoiston pääsponsoreista.
 

Yhteistyö perustettiin Promofixin kautta, joka on Menan alueen ainoa mainosmyyntiedustaja ja Libanonissa toimivan JGroupin digitaalinen tytäryhtiö. UEFA Champions League ja La Liga ovat kaksi suurimmista urheilutapahtumista, ja niitä lähettää yksinomaan BeIN Sports, alueen suurin urheilukanavaverkosto.
 

Ash Mufareh, ONPASSIVE:n perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi: "Lupasimme perustajillemme, ja kuten aina, ylitoimitamme. Qatarin valtava jalkapallofestivaali on yksi monista kansainvälisistä tapahtumista, joihin ONPASSIVE aikoo osallistua. Valmistaudumme ottamaan käyttöön joitakin voimakkaita ja luovimmat markkinointikampanjat, jotka yritys on koskaan tehnyt millä tahansa alalla. Aiomme vain voittaa."
 

Äskettäin ONPASSIVE avasi uuden pääkonttorinsa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, ja lanseerauksesta tiedotettiin ulkomarkkinointiin, joka alkoi Burj Khalifassa, jossa heidän toimistonsa sijaitsevat ja ulottuvat Dubain tunnetuille kaupunginosille.
 

"Liiketoimintamme on keskittynyt kehittämään ja toteuttamaan huippuluokan tekoälyteknologiaratkaisuja ja IT-kehityspalveluita, jotka sopivat eri kokoisille yrityksille. Ratkaisujemme käyttäjät varustetaan huipputeknologialla, ne torjuvat suurten kansainvälisten yritysten kilpailun. Kehittämme useita innovatiivisia kohteita tekoälyn avulla. Insinöörit, datatieteilijät ja tutkimuslaboratorioiden henkilökunta keksivät tapoja parantaa yrityksien tuottavuutta. Tuotteiden innovatiivinen suunnittelu ja perusteknologia tarjoavat monitasoista automaatiota, mikä mahdollistaa vertaansa vailla olevan digitaalisen muutoksen. Jokainen yritys tarvitsee keinotekoisia älykkyyttä, mutta kaikilla yrityksillä ei ole ollut resursseja kehittää, ylläpitää ja hyötyä tekoälystä sisäisesti. Kaikki yritykset, eivät vain suurimmat, voivat alkaa käyttämään tekoälyä", Mufareh sanoi.
 

"ONPASSIVEn ansiosta heidän yritystensä tehokkuus, kannattavuus ja tuottavuus lisääntyvät, kun heidän datansa linkitetään ja hyödynnetään ihmisten tukemiseksi työssä", hän lisäsi.
 

ONPASSIVE on osa ohjelmaa, joka sisältää TV-sitoutumismahdollisuudet, bränditietoisuuden ja näkyvyyden kaikilla BeIN Sports -kanavilla, pääsyn kaikkiin 64 otteluun, yli 70 miljoonaa TV-tilaajaa ja yli 40 miljoonaa sosiaalisen median fania ja seuraajaa globaalin mediajätin kanssa.
 

ONPASSIVE on tekoälyteknologiaan perustuva ekosysteemi, johon yli miljoona perustajaa yli 200 maasta luottaa ja jonka toimistot sijaitsevat neljällä pääalueella ympäri maailmaa vaikuttamassa globaaliin talouteen ja automatisoimaan digitaalisia ratkaisuja.

Katso ONPASSIVE BeIN Sports promo tästä

 

Lähde

Toinen Uutislähde

Liity Heti Julkaisulistalle tästä