21 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » OTracker ja asiakastiedot – Automaattinen Tienaaminen

OTracker ja asiakastiedot – Automaattinen Tienaaminen

2 min read
O-Tracker on kattava tekoälyyn perustuva verkkoanalytiikkaratkaisu, joka on suunniteltu mahdollistamaan verkkosivuston suorituskyvyn optimointi. Vähennä poistumisprosentteja, lisää konversioita ja paranna käyttökokemusta O-Trackerin avulla katsot dataa pidemmälle.

O-Tracker on kattava tekoälyyn perustuva verkkoanalytiikkaratkaisu, joka on suunniteltu mahdollistamaan verkkosivuston suorituskyvyn optimointi. Huipputeknologiansa ja tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta O-Tracker tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä paremman digitaalisen kokemuksen rakentamiseksi asiakkaillesi. Vähennä poistumisprosentteja, lisää konversioita ja paranna käyttökokemusta O-Trackerin avulla katsot dataa pidemmälle.

Sen yleisen käyttäjähallintapaneelin tarjoaman keskeisen mittarin keskitetyn näkymän avulla voit vaivattomasti seurata suorituskykyä ja nousevia trendejä digitaalisilla kanavillasi. O-Trackerin avulla voit avata käyttökelpoisia oivalluksia ja maksimoida digitaalisen läsnäolosi potentiaalin.

Lisäksi lämpökartat-toiminto visualisoi kootut kävijätiedot, joiden avulla voit löytää hotspotteja, optimoida suunnittelukomponentteja ja parantaa verkkosivuston käytettävyyttä. Hyödynnä koneoppimisalgoritmeja konversiosuppiloiden maksimoimiseksi käyttämällä käyttäjäpolun analysointitoimintoa, joka seuraa ja analysoi datapisteitä. O-Trackerin avulla yritykset ja markkinoijat voivat jalostaa digitaalisen markkinoinnin strategioita, jotka perustuvat reaaliaikaisiin käyttäjätietoihin samalla, kun ne lisäävät tuloksia ja vauhdittavat liiketoiminnan kasvua.

Sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia:

1.Käyttäjien käyttäytymisen hallintapaneeli

2.Yksityiskohtainen maantieteellinen sijainti

3.Kampanjoiden asettaminen

4.A/B-testaus

5.Käyttäjien käyttäytymisen hallintapaneeli

6.Yksityiskohtainen maantieteellinen sijainti

7.Kampanjoiden asettaminen

8.A/B-testaus

9.Raportit

10.Avainsanat

11.Lämpökartat

12.Käyttäjäpolku

13.Reaaliaikainen Analytics

14.IP esto

15.Ilmoitukset ja paljon muuta

Tämän linkin kautta pääset rekisteröitymään ekosysteemiin ilmaiseksi sekä pääset käyttämään ilmaisia tuotteita rajattomasti. O-Tracker tuotetta voit käyttää ilmaiseksi 7 päivän ajan.
Tarkista tilanne omasta ekosysteemin online toimistosta rekisteröitymisen jälkeen.

Katso tästä Näin Automaattinen Tienaaminen hyödyntää Sinua

1 thought on “OTracker ja asiakastiedot – Automaattinen Tienaaminen

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.