8
:
88
:
88
:
88

Ymmärrät pian positiiviset erot meidän ja muiden toimijoiden välillä

Yhtiö suunnitteli internetin uudestaan, nostamalla ihmisyyden keskiöön sekä toimimalla eettisesti ja laillisesti oikein. Tämä päätettiin tehdä ja toimia oikein. Tuotteiden käyttäjä saa suunnattomasti arvoa itselleen käyttämällä meidän digitaalisia tuotteita.
Meillä käyttäjä säästää aikaa ja tienaa menestystä. Menestymiselle ei ole rajoituksia.

ONPASSIVE on yksityinen yhtiö. Ei sijoittajia taustalla. Velaton yhtiö. Yhtiö jakaa maksullisten digitaalisten tuotteista saatavaa menestystä eteenpäin.

Facebook (Meta) perustettu vuonna 2004 joka aiheuttaa ympäri maailmaa mielipahaa, yhdellä käyttäjällä voi olla useita käyttäjätilejä käytössä, Facebook myy käyttäjien tietoja ja jakaa tuotot omistajien ja osakkeenomistajien kesken.

Ilmainen O-Net julkaistaan Marraskuussa 2022 Yksi käyttäjätili per käyttäjä, ei enää valetilejä, kiusaaminen verkossa alkaa loppumaan.
Digitaalinen tekoälyn ohjaama lyhyt tunnistautuminen sekä ilmainen käyttää ja tietojasi ei myydä eteenpäin.
Kirjautuminen O-Net tapahtuu O-Mail sähköpostisi avulla.

ZOOM Webinar nykyinen pörssiyhtiö on perustettu vuonna 2012 sisältää vanhaa teknologiaa joka on keskittynyt teknologian kehityksen sijaan asiakkaiden ahneeseen rahastukseen. Käyttäjämäärä max 20000 kpl laatu loistaa poissaolollaan.

O-Connect julkaistaan marraskuussa 2022
Edullinen käyttää sekä varustettu uusimmalla teknologialla ja sisältää vertaansa vailla olevia huippuominaisuuksia, tuleva markkinajohtaja.
Ominaisuuksia ei ole rajoitettu.
Lue O-Connect lisää

Gmail perustettu vuonna 2004 sisältää nykyään vain 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa.
Keskittynyneitä toimittamaan ja näyttämään mainoksia sähköpostissasi sekä rahastavat toiminnallaan.

Ilmainen O-Mail julkaistaan marraskuussa 2022
Rajoittamaton tallennustila.
Ilmainen käyttää.
Ei enää roskapostia.
Katso tästä O-Mail huippuominaisuuksia.

Laita nimi listaan HETI ja saat itsellesi julkaisupäivänä mm. ilmaisen O-Mail sähköpostisi, jonka kautta pääset sisälle ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä O-Trim linkinlyhentäjä, hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

O-Staff  Henkilöstöhallinto ohjelmiston esittely - Halvin ja paras

Laita nimi listaan HETI ja saat mm. oman O-Mail sähköpostisi jonka avulla pääset sisälle kätevästi ainutlaatuiseen ONPASSIVE ekosysteemiin jossa myös mukana uusi sosiaalisen median alusta O-Net, sekä hyväntekeväisyys- ja rahoitusalusta O-Bless ja paljon muuta..

LISTA

Nimi  
Sukunimi  
Sähköposti  
Viesti  
 

Parhaan webinar alustan vertailu

O-Connect webinar- ja videoalustalla, saat tehtyä kaiken josta olet tähän mennessä voinut vain unelmoida.

 

Muutamia O-Connect alustan ominaisuuksia:
Automaattinen käännöstoiminto

Muunna puhe tekstiksi

Suoralinkit YouTube:n

Integroidut sisäiset linkit ulkopuolisiin verkko-osoitteisiin.
Lähetä kutsut sähköposteihin

Ajasta tapahtumia
Viehättävät emojit chat keskusteluihin
Chat bot

+Muita ominaisuuksia
 

Yhdistä maailma hetkessä!

Pääset luotettavimpaan AV-konferenssialustaan, joka on suunniteltu täydellisesti parhaiden tekoäly Business -työkalujen avulla.

O-Connect tuo vertaansa vailla olevan helppouden ja laadun jokaiseen verkkokokoukseen.
O-Connectin alustalla, joka on tekoäly-yhteensopiva ja täynnä viimeisimmät ominaisuudet, tarjoaa jokaiseen verkkovuorovaikutukseen uuden kokemuksen.

Vertailu ZOOM Webinar hintoihin
ZOOM 10000 henkilön pääsy ZOOM webinariin maksaa 60360€ per vuosi / per lisenssi
ZOOM tapahtuma 10000 henkilöllä maksaa 78492€ per vuosi / per lisenssi

 

ONPASSIVE:n O-Connect alustalla joka sisältää enemmän ominaisuuksia ja käyttäjämääriä, ei ole rajoitettu kuten muilla webinar alustoilla.
ONPASSIVE O-Connect maksaa murto-osan muihn alustoihin verrattuna ja samalla maksulla pääset myös jälleenmyyjänä tienaamaan automaattisesti menestystä sekä saat pääsyn samalla kaikkiin muihin ONPASSIVE:n digitaalisiin ja tekoälyn ohjaamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Lue lisää ONPASSIVE:n automaattisesta tienaamisesta

Yritykset/asiakkaat voivat ostaa myös O-Connect alustan erillisenä Stand Alone tuotteena yrityksen/omaan käyttöön, mutta tämä versio ei sisällä automaattista tienaamista. Pitää valita jälleenmyyjän aseman ONPASSIVE ekosysteemistä, jolloin menestyminen viimeistään alkaa.

 

Kun pidät webinarin/tapahtuman alustallamme, linkkiä käyttävät henkilöt liittyvät tekoälyn avulla Sinun Automaattisen Menestymisen organisaatioosi ja kasvattaa oman organisaatiosi kokoa kun linkkiä käyttävät henkilöt päättävät itse myöhemmin myös liittyä mukaan ONPASSIVE:n ja kun he aloittavat itsekin Automaattisen Tienaamisen valitsemalla itsensä jälleenmyyjäksi, jolloin menestys tulee kaikista ostoista Sinun organisaation hyväksi.

O-Connect tuotetta voi jokainen kokeilla 14 (arvio) päivän ajan ja silloin käyttäjät rakastuvat tuotteeseen, ostavat sen itselleen ja näistä ostoista tulee menestystä kutsujalle.

Jokainen asiakas, jälleenmyyjä jne. saa itselleen jokaisesta tuotteesta oman linkin jolla voi kutsua muita mukaan, näiden kutsuttujen kaikista ostoista tulee menestystä vaikka et itse vielä omistaisi kyseistä O-Connect tuotetta. Eli olet vain jakanut omaa tuotelinkkiä muille.

O-Connect tuotteessa ei ole mitään rajoituksia, samalla maksamallasi ostohinnalla voit kutsua ihmisiä seuraamaan webinaria, verkkoseminaaria, neuvotteluja, tuote-esittelyjä tulee heitä sitten 200 kpl, 2000 kpl tai 30000 kpl tai 150000 kpl jne.
Vaikka kutsut miljoona ihmistä mukaan seminaariin tuotteen hinta on sama kaikille. Lisäksi nämä miljoona seuraajaa näkevät ja kuulevat kaiken ilman häiriöitä tai ilman teknisiä haasteita, kaikki toimii heti ja aina.
Laatu ja ominaisuudet ovat asiat joka vie O-Connect julkaisupäivästä suoraan huipulle ihmisten ja yritysten ainoaksi vaihtoehdoksi.

Ilmoittaudu O-Connect Julkaisulistalle Heti

Liity mukaan ONPASSIVE:n

Lue lisää ONPASSIVE:sta englanniksi.

Näin Monistat Lisää Menestystä
He jotka pitävät webinareja/verkkoseminaareja.
He pääsevät konvertoimaan kaikki webinariin kutsutut katsojat omaan ONPASSIVE organisaatioihinsa.
Tähän riittää vain yksi webinarin pitäminen ja saman webinarin voi toistaa live tallenteena ja tulla itse lopussa
(ei tarvetta toistaa samaa webinaria yhä uudestaan ja uudestaan) paikalle vastaamaan niihin kysymyksiin joihin chat bot ei ole osannut vastata. Toisin sanoen LIVE tallenne..

O-Cademyn kautta voi myös myydä näitä webinareja vaikka maksullisina kursseina ja tienata rahaa itsellesi helposti ja saada lisää asiakkaita omaan organisaatioon sen lisäksi, että he maksoivat juuri Sinun kurssista.
Puhut yhdellä kielellä ja teknologia kääntää sen tekstinä/audiona kaikille kielille tai jopa viittomakielelle.
Näin helppoa se tienaaminen ja tulojen monistaminen lopulta on joten
 

Ilmoittaudu O-Connet Julkaisulistalle Heti