February 22, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Coinsbit Palkittu kryptovaluuttapörssi

Coinsbit Palkittu kryptovaluuttapörssi

2 min read
Palkittu Coinsbit on luotettava kryptovaluuttapörssi, jossa voit vaihtaa kryptovaluuttoja turvallisesti ja tehokkaasti. Saat edullisimmat tarjoukset pörssihinnoista yhdellä napsautuksella!

Coinsbit

Suurimpana kryptovaluuttapörssinä oleminen tarkoittaa luotettavuutta. Oma luottamuksesi on meille tärkeintä. Tämän asiakkaiden luottamuksen ansiosta pääsimme CoinMarketCapin ja CoinGeckon rankingissa suurimpiin pörsseihin. Tiedämme kuinka saavuttaa huipputavoitteet ja tiedämme, mitä palvelua tähän tarvitaan. Miljoonat kauppiaamme arvostivat alustamme mukavuutta ja luotettavuutta – tämä on tärkein saavutuksemme ja tärkein syy aloittaa työskentely alustallamme. Juuri nyt.

Omaisuutesi turvallisuus
Käyttäjän suojaus on etusijalla kaikissa vaihdoissa. Tämä on visiomme. Joten turvallisuusosastomme työskentelee joka päivä parantaakseen ja kehittääkseen alustamme turvallisuutta. Jotta olosi olisi mukava ja turvallinen. Uusimmat turvajärjestelmät ja palomuurit, omaisuuden säilyttäminen kylmässä lompakossa ja huolellinen työ antavat meille oikeuden kutsua meitä todella turvalliseksi vaihdoksi.

OTC-alusta
Osta ja myy kryptovaluuttoja nopeasti ja turvallisesti. OTC Coinsbit on moderni alusta OTC-tapahtumien suorittamiseen. Kaikki liiketoimet suoritetaan “escrow”-periaatteella, joka takaa kryptovaluuttojen tai fiat-varojen vastaanottamisen. Vaihda kryptovaluuttoja ilman valuuttakurssivaihteluiden pelkoa ja mahdollisimman luottamuksellisesti ja turvallisesti. Edullisimmat tarjoukset pörssitilauksista saatavilla yhdellä napsautuksella.

Helppokäyttöinen kryptovaluuttapörssi.

Tukee pääasiallisia kryptovaluuttoja

BTC, USDT, ETH, XRP, EOS, XLM, BNB, ONT, WAVES, LTC, BCH, BTG, ETC, TUSD, DOGE, PAX.

Tukee päävaluuttoja

USD, EUR, TRY, UAH, RUB, KZT.

Korkea suorituskyky

Coinsbitin tärkein erottuva piirre on jopa 10 000 kaupan käsittelynopeus sekunnissa ja 1 000 000 TCP-yhteyden käsittelynopeus.

Kauppaa missä tahansa
Pysy yhteydessä markkinoihin käyttämällä Android- ja iOS-sovelluksiamme tai voit käydä kauppaa työpöydältäsi käyttämällä kaupankäyntisovellustamme Macille tai Windowsille.

Miten rekisteröityä ilmaiseksi?

Luot kryptolompakon kätevästi tästä valitse ylhäältä “SIGN UP”. Lompakko on englanninkielinen. Muita kieliä on valittavissa.

Ja anna oma sähköpostiosoitteesi, (tästä saat ilmaisen ja tehokkaan uuden tekoälyohjatun sähköpostiosoitteen) keksi hyvä salasana itsellesi, vahvista antamasi salasana ja paina “sign up”. Tämän jälkeen käy omassa sähköpostissasi vahvistamassa antamasi sähköpostiosoite.

Tämän jälkeen suorita tunnistautuminen (KYC) käyttämällä passia tai henkilöllisyystodistusta. Tässä vaiheessa sinun pitää ottaa selfie kuva puhelimella tai tietokoneen webkameralla, jossa näkyy samanaikaisesti kasvosi, henkilöllisyystodistus/passi toisessa kädessä ja toisessa kädessä pieni paperipala jossa lukee kryptopörssin nimi “Coinsbit.io, päivämäärä ja oma allekirjoituksesi”.
Tunnistautumisen prosessi kestää yleensä 1-2 päivää kun teet sen oikein ja ohjeita noudattamalla.

Linkin kautta löydät myös helpot oppaat rekisteröitymiseen, varojen tallettamiseen ja osto-ja myyntitilausten tekemiseen.

Leave a Reply

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.