24 toukokuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Kraken miten teen kryptotilin?

Kraken miten teen kryptotilin?

2 min read
Sign up to Kraken.com to start a crypto account and transfer kryptos safely with Tether TRC! Learn how to verify identity and set up your account.

Mene Kraken.com osoitteeseen ja valitse “Sign up” oikeasta yläkulmasta. Jolloin voit aloittaa rekisteröitymisen. Saat itsellesi kryptotilin/kryptolompakon johon voit lähettää kryptoja tai vastaanottaa kryptoja.
Suosittelemme Tether TRC käyttöä koska se on hyvin vakaa ja sen siirtämisessä kulut ovat pienet. Tämä ei ole sijoitusneuvo.

Anna sähköpostiosoite, tee itsellesi käyttäjänimesi ja keksi hyvä salasana.
Tekoälyohjatun ilmaisen ja luotettavan sähköpostin saat tästä.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuskoodin Krakenilta, katso se sähköpostistasi ja laita se seuraavaan kohtaan. Tarkasta myös muut sähköpostikansiot ellei se ole tullut ensisijaiseen postilaatikkoosi.

Sitten kryptotilisi on perustettu Krakeniin. Ja tämän jälkeen paina mustan nuolen vieressä olevasta painikkeesta “verify identity” ja aloitat tunnistautumisen (KYC).

Sitten annat itsestäsi tarkat henkilötiedot, kuten etunimi, toinen nimi ja sukunimi.
Kirjoita tarkka osoitteesi. Kaupunki ja puhelinumero maatunnuksineen.

Sitten ilmoita mitä tuloja saat ja mitkä ovat varallisuuden lähteesi.

Tämän jälkeen laitat kuvasi esim. passista tai henkilöllisyystodistuksesta tai otat kuvan passista tai henkilöllisyystodistyksesta ja lähetät sen. Jonka jälkeen tulee hyväksyntä lähettämillesi tiedoille.

Nyt tilisi on perustettu ja voit aloittaa sen käytön, lopulliseen tunnistautumisen hyväksymiseen menee jonkin aikaa jos lähettämäsi kuvat oli tarpeeksi tarkka ja täten hyväksytty.

Nyt sinulla on toimiva kryptotili / kryptolompakko Krakenissa ja voi aloittaa sen käytön.
Kohdasta “Funding” löydät käytettävissä olevat kryptot ja voit sieltä valita tallettaa vaikka USDT Tron verkon kautta.
Deposit” on talletus omaan Kraken lompakkoon ja “Withdraw” on lähettämistä toiselle henkilön kryptolompakkoon tai toisella alustalle olevan kryptolompakkoon.
Suosittelemme Tether TRC (Tron lohkoketju) käyttöä koska se on hyvin vakaa ja sen siirtämisessä kulut ovat pienet. Tämä ei siis ole sijoitusneuvo.

Tether USD voi lähettää usean lohkoketjun kautta.
Lohkoketjuissa pitää olla tarkkana jotta lähettää juuri oikeaa Tether USD (USDT).
Tron lohkoketjun lisäksi, on Ethereum lohkoketju, Polygon lohkoketju, Arbitrum One lohkoketju ja Solana lohkoketju. Lisäksi BTC eli Bitcoinilla on oma lohkoketjunsa.

Jos haluat vastaanottaa (deposit) esim. Tether USD (USDT) lohkoketju Tronin (TRC) kautta, anna lähettäjälle oma Tether USD Tron lohkoketjun lompakkosi osoite. Jos annoit Tether USD Tron lohkoketjun kryptolompakon osoitteen oikein ja lähettäjä lähettää kuitenkin sinulle vaikka vahingossa Tether USD Ethereum lohkoketjun kautta, kyseiset lähetetyt Tether USD katoavat bittiavaruuteen, lähettäjä menettää lähettämänsä Tether USD varat ja vastaanottajana et myöskään saa näitä koskaan omaan kryptolompakkoosi, koska lähettäjä lähetti kryptoja väärän lohkoketjun kautta.
Joten tarkkana pitää olla.

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.