13 kesäkuun, 2024

Automaattinen Tienaaminen

Automatisoi Tienaaminen ja muuta elämäsi

Home » Havaintoja digimaailmasta ja tekoälystä – Automaattinen Tienaaminen

Havaintoja digimaailmasta ja tekoälystä – Automaattinen Tienaaminen

9 min read

Tässä pienessä kirjoituksessa käsitellään oikeita havaintoja digimaailmasta, jotka muuttavat esimerkiksi kommunikoinnin vallakumouksellisella tavalla.
Nämä ovat todellisia havaintoja digimaailmasta, joka ei ole koskaan enää entisensä, vallankumous on parhaillaan käynnissä. Kovinkaan monta “tekoälyasiantuntija”, ei ymmärrä tämän edes olevan mahdollista, tässä kirjoituksessa tuodut faktat kuitenkin puhuvat todellisuudesta ja nykytilanteesta, missä me tällä hetkellä olemme mukana. Eikä tätä tekoälyn hyvää toiminnallisuutta voi faktojen valossa kumota olankohautuksella, eikä tätä voi mitenkään estää ja kyllä tämä vaikuttaa sinunkin elämääsi ja perheeseesi parhaillaan, olet siitä tietoinen tai et.

Tekoälystä esimerkki viestinnästä

Tekoälystä käytännön esimerkki, O-Connect alustalla pidetyn verkkoseminaarin puhujan kieli käännetään automaattisesti kuuntelijan kielelle tekoälyllä. Katso TV haastattelu tästä englanniksi.

ONPASSIVE interview in English on the Egyptian TV channel Almasria

Tällä teknologialla oman tuotteesi tai palvelun myynti on helppoa koska kaikki ymmärtävät mitä olet myymässä, kielimuuri ei ole enää esteenä, samoin opiskella voi kaikilla kielillä vaikka kurssin pitäjä puhuu kieltä jota et normaalisti ymmärrä ilman tekoälyn suorittamaa reaaliakaista käännöstä.
Tulkit ja heidän tarjoamat palvelut alkavat käydä tarpeettomiksi. Tässä on jo muutamat kohdat jotka saavat ns. “asiantuntijat” hikoilemaan ja vain jos he ymmärtävät mitä oikeasti on tapahtumassa heidän silmiensä edessä. Oikeasti heidän luulisi hyppivän silkasta riemusta jos ymmärtävät nämä teknologiset läpimurrot. Jostain syystä heistä useimmat “ei näe metsää puilta”.

“Ei näe metsää puilta” tarkoitetaan, että henkilö ei huomaa käsillä olevan ongelman tai asian kokonaisuutta keskittyessään johonkin siihen tai muuhun liittyvään yksityiskohtaan. Eikä huomaa näkevänsä kuin ainoastaan itsensä ilman puita ja muita.

O-Connect verkkoseminaari alusta

O-Connect on ONPASSIVE-yrityksen luoma HD-äänellä ja videolla varustettu verkkokokoustyökalu, joka tarjoaa selkeyttä ja laatua virtuaalisiin yhteyksiin. Tämä teknologia auttaa ihmisiä monin tavoin:

 1. Esitysten tekeminen ja kaupallistaminen: O-Connect mahdollistaa virtuaalisten esitysten pitämisen ja osaamisen kaupallistamisen. Sen avulla voit jakaa tietoa, tuotteita ja palveluita globaalilla tasolla. Voit esitellä osaamistasi, tuotteitasi tai palveluitasi virtuaalisissa tilaisuuksissa, kuten webinaareissa, koulutuksissa ja konferensseissa.
 2. Tienaaminen: O-Connect tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa. Voit käyttää sitä esimerkiksi maksullisten webinaarien järjestämiseen tai tuotteiden ja palveluiden myyntiin. O-Connectin avulla voit tavoittaa laajan yleisön ja ansaita tuloja virtuaalisten tapahtumien kautta.

O-Connectin kattava hallintapaneeli mahdollistaa käyttäjien toimintojen seurannan ja hallinnan. Voit lähettää kutsuja, jakaa kaksi näyttöä, lisätä ulkoisia linkkejä ja kutsua ihmisiä kokoukseen ilman rajoituksia. Lisäksi O-Connect tarjoaa realtiaikaista yhteistyötäkaksisuuntaista näytönjakoa ja puheen tekstiksi muuntamisen. Se tukee myös monikielistä automaattista käännöstä + paljon muuta.

Yhteenvetona O-Connect auttaa ihmisiä luomaan yhteyksiä virtuaalisessa maailmassa, tarjoaa huippuluokan videokokousteknologian ja mahdollistaa tulonhankinnan eri tavoin. Se on kattava työkalu, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa ja poistaa kommunikoinnin esteitä.

ONPASSIVE ja iCANN

ONPASSIVE on myös heti vuoden 2024 alussa rekisteröity iCANN IP osoitteiden palveluntarjoaja globaalilla tasolla ja löytyy IANA listalla numerolla 1332
ONPASSIVE voi toimia verkkotunnusten rekisterinpitäjänä (domain registrar) tai IP-osoitteiden tarjoajana yhteistyössä akreditoitujen toimijoiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että ONPASSIVE voi tarjota palveluita, kuten verkkotunnusten rekisteröintiäverkkotunnusten hallintaa ja IP-osoitteiden vuokrausta asiakkailleen.
Tämäkin aluevaltaus liittyy ONPASSIVE:lta siihen, että O-Domain tuotteen avulla asiakkaat ja affiliatet saavat itselleen oman hosting palvelun ja nettisivuilleen eroittuvan osoitteen joissa he voivat tarjota ONPASSIVE tuotteita ja palveluita tai tarjota nettisivuillaan omia tuotteita ja palveluita.

O-Create tuotteen avulla asiakas tai affiliate voi tehdä oman nettisivun tekoälyn ohjaamana muutamissa minuuteissa.
ONPASSIVE tarjoaa myös asiakasliikennettä affiliaten omille sivuille tai sivuille joissa haluat mainostaa omia tuotteita ja palveluitasi, tämäkin tuote julkaistaan 2024 alussa. Joitan suunnitelmia voi kuunnella tästä.

ONPASSIVE Next 3 months

ONPASSIVE:n oma datakeskus ja pilvipalvelut

ONPASSIVE:lla on omia datakeskuksia ja omat pilvipalvelut, tässä omassa pilvipalvelussa toimii tämä loistava tekoälyn ohjaama O-Connect verkkoseminaari alusta, pian nämä pilvipalvelut ovat kaikkien saatavilla, paremmalla laadulla ja edullisesti. Kaikkien maksullisten tuotteita hankkvilla affiliateilla on mahdollista saada komissioita ONPASSIVE tuotteista ja palveluista.

Mitä tulee AI Cloud computing, ONPASSIVE:lla on potentiaalia tarjota merkittäviä etuja:

 1. Tehokkuus ja skaalautuvuus: AI-pohjainen pilvipalvelu voi automatisoida monimutkaisia tehtäviä, kuten resurssien hallintaa, tietojenkäsittelyä ja skaalausta. Tämä mahdollistaa yrityksille joustavuuden ja tehokkuuden.
 2. Tietojen analysointi ja ennustaminen: AI voi analysoida suuria tietomääriä ja tuottaa arvokasta tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Pilvipalveluiden avulla nämä analyysit voidaan suorittaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.
 3. Turvallisuus ja tietosuoja: ONPASSIVE voi tarjota turvallisia pilvipalveluita, jotka hyödyntävät AI:ta tietoturvan parantamiseksi. Esimerkiksi AI voi havaita ja torjua tietoturvariskejä reaaliajassa.
 4. Käyttäjäystävällisyys: AI voi parantaa pilvipalveluiden käyttökokemusta, esimerkiksi tarjoamalla personoitua sisältöä ja ennakoivaa ylläpitoa.

Yhteenvetona ONPASSIVEn AI Cloud computing voi auttaa yrityksiä ja yksilöitä saavuttamaan parempaa tehokkuutta, tietoturvaa ja liiketoiminnan älykkyyttä pilvipalveluiden kautta.

ONPASSIVE on edelläkävijä teknologian vallankumouksessa, ja se tarjoaa datavetoisia ratkaisuja, jotka tehostavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Kestävät digitaaliset ratkaisut virtaviivaistavat liiketoimintaprosesseja, mahdollistaen valtavan menestyksen.

Tässä on joitakin keskeisiä teknologioita ja eroja, joita ONPASSIVE:n datakeskukset tarjoavat verrattuna muihin toimijoihin:

 1. AI-ohjattu turvallisuus: ONPASSIVE hyödyntää tekoälyä fyysisen turvallisuuden parantamiseksi datakeskuksissa Kuvantunnistusäänentunnistusennustava analyysi ja poikkeavuuksien havaitseminen ovat alueita, joilla AI tekee merkittävää eroa 1.
 2. Kokonaisvaltainen SaaS-ratkaisu: ONPASSIVE tarjoaa kattavan valikoiman SaaS-ratkaisuja, kuten O-ConnectOMAILONET ja OTRIMO-Connect on HD-äänellä ja videolla varustettu verkkokokoustyökalu, joka mahdollistaa virtuaalisten esitysten pitämisen ja osaamisen kaupallistamisen globaalilla tasolla 2. OMAIL, ONET ja OTRIM tarjoavat lisäominaisuuksia organisaatioiden viestintään ja linkkien lyhentämiseen.
 3. Tehokkuus ja skaalautuvuus: ONPASSIVE:n teknologia mahdollistaa tehokkaan resurssienhallinnan ja skaalautuvuuden. Tämä auttaa yrityksiä kasvamaan ja sopeutumaan muuttuviin tarpeisiin.
 4. Innovatiivinen suunnittelu: ONPASSIVE ottaa huomioon 5G:nIoT:n ja reunalaskennan kaltaiset seuraavan sukupolven teknologiat suunnitellessaan datakeskuksiaan 3. Tämä mahdollistaa paremman suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen.

Yhteenvetona ONPASSIVE:n datakeskukset ovat teknologisesti edistyksellisiäturvallisia ja käyttäjäystävällisiä. Ne tarjoavat kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä menestymään digitaalisessa maailmassa.

ONPASSIVE:n saavutukset vuodelta 2023

ONPASSIVE saavutukset 2023

ONPASSIVE on teknologiayritys, joka keskittyy tekoälyyn ja tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja liiketoiminnan tehostamiseksi. Heidän SaaS-ratkaisut on suunniteltu automatisoimaan liiketoiminnan kasvua ja edistämään innovaatiota tekoälyn voimalla.
ONPASSIVE:n tavoitteena on auttaa yrityksiä hyödyntämään tekoälyn täyttä potentiaalia liiketoimintansa vallankumouksellistamiseksi ja optimoimiseksi. Heidän kestävät digitaaliset ratkaisunsa tehostavat tuottavuutta ja tehokkuutta, ja ne ovat suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan valtava menestys.

Automaattinen Tienaaminen

Automaattinen Tienaaminen on mahdollista ja kuka vain voi liittyä siihen heti mukaan ilmaiseksi ja alkaa käyttämään ilmaisia tuotteita sekä säästää aikaa ja rahaa, lisäksi voi halutessaan aloittaa menestymään ja ostaa jonkin maksullisen tuotteen ja alkaa tienaamaan automaattisesti.

Automaattinen asiakashankinta tulee pian kaikille saataville, ihmisten ei tarvitse itse myydä, ei markkinoida, eikä tehdä työtä. Kyse on omasta tietoisesta valinnasta. Teknologia on täällä ja käytettävissänne. Tekoäly on jo muuttanut elämämme pysyvästi ja helpottaa ihmisten elämää, säästää aikaa ja rahaa ja tekoäly tekee työtä puolestamme ja ihmiset tienaavat tästä rahaa.

Asiantuntijat

Minkä takia asiantuntijat eivät ymmärrä tekoälyä joka tienaa ihmisille rahaa jopa automaattisesti?

On mahdollista, että kutsutut tekoälyasiantuntijat eivät välttämättä ymmärrä tai tunnista kaikkia tekoälyjärjestelmiä, jotka tuottavat automaattisesti tuloja ihmisille. Syitä tähän voisi olla useita:

 1. Monimutkaisuus: Tekoäly voi olla hyvin monimutkainen alue, ja asiantuntijat voivat olla erikoistuneita tiettyihin osa-alueisiin. Jotkut asiantuntijat voivat keskittyä esimerkiksi koneoppimiseen, kun taas toiset voivat olla erikoistuneita robotiikkaan tai luonnollisen kielen käsittelyyn. Joten, jos jokin tekoälyjärjestelmä liittyy useisiin eri osa-alueisiin, se voi olla vaikeampi hahmottaa.
 2. Jatkuvasti kehittyvä teknologia: Tekoälyyn liittyvä teknologia kehittyy nopeasti, ja uudet menetelmät ja algoritmit tulevat jatkuvasti käyttöön. Jotkut asiantuntijat eivät välttämättä ole ajan tasalla kaikkien uusimpien kehitysten kanssa.
 3. Yksilölliset osaamisalueet: Asiantuntijat voivat myös olla erikoistuneita tiettyihin sovelluksiin tai käyttötarkoituksiin, ja heillä saattaa olla vähemmän tietoa tai kiinnostusta taloudellisten näkökulmien ymmärtämiseen tai arvioimiseen.
 4. Puutteellinen tieto: Tekoälyprojektit voivat olla usein kaupallisia tai liikesalaisuuksia, mikä tarkoittaa, että kaikki yksityiskohdat eivät ole julkisesti saatavilla. Asiantuntijat eivät välttämättä ole tietoisia kaikista projektien yksityiskohdista.

Yleisesti ottaen on tärkeää muistaa, että tekoälykenttä on laaja ja monimuotoinen, ja yksittäiset asiantuntijat voivat keskittyä vain tiettyihin osa-alueisiin tai näkökulmiin. Lisäksi tekoälyn taloudelliset näkökohdat voivat olla monimutkaisia, ja monet tekijät voivat vaikuttaa siihen, miksi jokin tekoälyjärjestelmä tuottaa tuloja ihmisille automaattisesti.

Mitä sinun tarvitsee tietää?

Tekoäly tienaa rahaa ihmisen puolesta, ihan kaikkea tavallisen tallaajan ei tarvitse siitä tietää, kun asiantuntijatkaan eivät tiedä siitä kaikkea, resepti on helppo ja maukas, ravintolassa syödessämme ruoka on yleensä hyvää, mutta emme juokse ravintolan keittiöön vaatimaan reseptiä. Riittää, että tekoäly tietää miten sen kuuluu toimia ja ihminen menestyy, asioita ei kannata yrittää monimutkaistaa vaan pitää asia yhtä yksinkertaisena kuin nämä kaksi sanaa sen mainitsevat: “automaattinen tienaaminen”.

Tekoäly muuttaa myös opiskelua, opiskelu ei ole enää sidottu tiettyyn fyysiseen paikkaan, opiskelijat saavat oikean opiskelurauhan verkon kautta tekoälyn ohjaamassa koulutusalustassa, kiusaaminen vähenee kun ei tarvitse olla kontaktissa ei toivottujen opiskelijoiden kohtaamisten kanssa. Tämä koulutusalusta tulee myös ONPASSIVE:lta.

O-Cademy koulutusalusta

ONPASSIVE:n O-Cademy on edistyksellinen e-oppimisalusta, joka mullistaa opiskelijoiden oppimiskokemuksen verkossa. Tämä teknologia tarjoaa monia etuja:

 1. Yksilöllinen oppiminen: O-Cademy tarjoaa personoidun oppimisohjelman, joka seuraa edistymistäsi ja antaa palautetta suorituksestasi. Voit opiskella omaan tahtiisi ilman painetta suorittaa kurssia tietyssä aikataulussa.
 2. Laaja kurssivalikoima: O-Cademyssa on laaja valikoima verkkokursseja, jotka on kuratoitu maailman parhaiden opettajien toimesta. Voit valita kursseja monista eri aiheista ja oppia uutta omalta kotisohvaltasi.
 3. Joustavuus ja helppous: Fyysisen opiskelupaikan tarvetta ei enää ole. Voit opiskella missä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on internet-yhteys. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun et tarvitse muuttaa tai matkustaa opiskelupaikalle.
 4. Tekoäly avuksi: O-Cademy hyödyntää tekoälyä parantaakseen oppimiskokemustasi. Voit saada suosituksia kursseista, jotka sopivat juuri sinulle, ja saat personoitua tukea oppimisen aikana.
 5. Kattava kurssitarjonta: O-Cademyssa on kursseja monilta eri aloilta, kuten teknologiasta, liiketoiminnasta, taiteesta ja terveydestä. Voit valita juuri sinua kiinnostavat aiheet.

Yhteenvetona O-Cademy mahdollistaa joustavan, yksilöllisen ja laadukkaan oppimisen verkossa, ilman fyysistä opiskelupaikkaa. Voit kehittää taitojasi ja oppia uutta missä ja milloin tahansa.

Sosiaalinen media muuttuu, kiusaaminen vähenee kun ONPASSIVE:n kehittämä tekoälyä käyttävä tunnistautumisalusta O-Verify otetaan käyttöön tämän vuoden aikana monessa paikassa. Oikealla henkilöllisyydellä ja tunnistautumisen avulla kiusaaminen ja vihapuheet vähenevät, koska kaikki käyttäjät ovat todellisia henkilöitä, valetilejä ja valeprofiileita ei ole pian enää olemassa. O-Verify tarjoaa tähän mahdollisuuden ja tämä tulee kaupalliseksi hyvin pian ja on kaikille saatavilla tämän vuoden alussa. Toivottavasti kaikki esim. sosiaaliset mediat ja treffi alustat ottavat tämän käyttöönsä, jolloin myös huijaukset ja rikollisuus vähenee. ONPASSIVE:n oma sosiaalisen median alusta on O-Net, jossa O-Verity otetaan hyvin pian käyttöön. Tunnistautumattoman henkilön tili jäädytetään 10 päivän jälkeen jolloin hän ei voi käyttää muita toimintoja O-Net palvelussa kuin suorittaa O-Verifyn avulla tunnistautumisen.

O-Verify ja tunnistautuminen

ONPASSIVE:n O-Verify on kattava KYC-ohjelmistoalusta, joka mahdollistaa tarkan ja tarkistetun asiakkaan tunnistamisen. Tämä teknologia voi vaikuttaa monin tavoin:

 1. Tunnistautuminen ja turvallisuus: O-Verifyn avulla sosiaalisen median käyttäjät voivat tunnistautua luotettavasti ja tarkasti. Tämä vähentää valeprofiilien ja väärien henkilöllisyyksien käyttöä. Käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että heidän vuorovaikutuksensa muiden kanssa perustuu todellisiin henkilöihin.
 2. Kiusaamisen ja vihapuheen vähentäminen: Kun kaikki käyttäjät ovat tunnistettuja, kiusaaminen ja vihapuhe voivat vähentyä. Tunnistettavuus lisää vastuullisuutta ja vähentää anonyymien hyökkäysten mahdollisuutta. Käyttäjät voivat olla rohkeampia ilmoittamaan epäasiallisesta käytöksestä, kun he tietävät, että seuraukset ovat todellisia.
 3. Luottamus ja läpinäkyvyys: O-Verifyn avulla käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän vuorovaikutuksensa sosiaalisessa mediassa perustuu aitoihin henkilöihin. Tämä lisää yleistä luottamusta alustaan ja vähentää petosten riskiä.
 4. Yhteisön rakentaminen: Kun käyttäjät ovat tunnistettuja, yhteisö voi rakentua vahvemmaksi. Todelliset henkilöt voivat löytää toisensa helpommin ja jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Tämä voi johtaa positiiviseen vuorovaikutukseen ja yhteisön kasvuun.

Yhteenvetona O-Verify voi muuttaa ihmisten maailmaa tunnistautumisen suhteen lisäämällä turvallisuutta, vähentämällä kiusaamista ja vihapuhetta sekä luomalla luottamusta sosiaalisen median ympäristössä.

Tässä tämän vuoden sunnitelmista osa, tarkista tiedot ja päivitykset omasta ekosysteemistä päivittäin pysyäksesi ajantasalla.

Aloita menestymään helposti

Liity tästä heti menestyvään yritykseen mukaan ilmaiseksi, käytä ilmaisia huipputuotteita ja halutessasi voit alkaa tienaamaan automaattisesti, tulemalla affiliateksi ja ostamalla jonkin maksullisen tuotteen ja näin automaattinen tienaamisesi on alkanut kohti omaa menestystäsi.

Automaattinen Tienaaminen – How AI Empowers Talents & Skills

Automaattinen Tienaaminen – Owning Your Domain (in English)

Copyright ®Automaattinen Tienaaminen© All rights reserved.